William Lockie

William Lockie

De lamswollen truien van William Lockie zijn uitermaten comfortabel en voelen, als vanzelfsprekend, zeer zacht aan. De truien kunnen, bij de juiste behandeling in zo wel dragen als bij het wassen, een leven lang mee. Alle lamswollen truien zijn van de two-ply kwaliteit.

100% Zuiver lamswol

Een pullover voor het leven!

William Lockie

De truien van William Lockie zijn gemaakt met behulp van traditionele technieken in een geweldige handgemaakte kwaliteit, die al generaties lang worden doorgegeven(sinds 1874). De pullovers die wij verkopen zijn alleen van het zuiverste 100% lamswol.

William Lockie

Ontworpen met veel liefde en oog voor detail en kwaliteit.

De lamswol die gebruikt word is voor 100% zuiverlamswol in de allermooiste kwaliteit die er te krijgen is. De 100% natuurlijke vezels worden tot de mooiste truien verwerkt in de fabriek in Hawick. Het hart van de Schotse brei – en cashmere industrie. 1874 starten William Lockie met het maken van wollen kleding. Door innovatie en de gebruikte technologieën is het gelukt om de perfecte truien te maken. Waardoor William Lockie de meest gewilde truien ter wereld is.

Loading...

VALT WILLIAM LOCKIE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

John Miller

modieus, kwaliteit, verfijnd.

 

De shirt specialist uit Nederland met een perfecte pasvorm en verfijnde kwaliteit. wat niks onderdoet voor de zo geroemde Italiaanse verfijning.

Peuterey

High-end made in Italy.

 

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel en veelzijdig, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Fynch Hatton

Casual, natuurlijk, verfijnd anders.

 

Premium kwaliteit! met hoge eisen aan het materiaal, weerspiegeld in het feit dat er voornamelijk natuurlijke vezels gebruikt worden.

Pierre Cardin

Jeans en 5-pocket broeken.

 

De perfecte pasvorm! je vind het o.a. bij Pierre Cardin daarbij opgeteld het draagcomfort gekoppeld de prijs kwaliteits verhouding.