Vanguard

Kleding voor echte kerels!

Vanguard is avontuur in optima forma! Hou jij daar van en wil je dat ook uitstralen dan is Vanquard zeker iets voor jou. Vanguard heeft broeken en bermuda’s, jeans, polo’s, t-shirts, overhemden, jacks en truien. Dit alles In een herkenbare Vanguard stijl, Altijd sportief en tegelijkertijd stoer met veel comfort en kwaliteit. Tot in ieder detail van het kledingstuk.

Vanguard

Najaars- collectie functioneel en veelzijdig

De V7 Rider jeans is gemaakt, zoals altijd bij Vanguard met de beste vakmanschap en met oog voor alle speciale details. De ultieme jeans, als je er stoer en toch casuele wilt uitzien. Dit alles kan zowel naar je werk (zakelijk) als in je vrije tijd. Vanguard V-series jeans zijn gemaakt van comfortabele stretch denim en leverbaar in verschillende wassingen. De V7 Rider denim is voorzien van diversen functionele, urban biker-details. M.a.w. een zeer goede spijkerbroek met een optimale pasvorm, dus een musthave voor iedere eigentijdse man.

Loading...

Vanguard

Misschien jouw lifestyle 

Een merk met een bijzondere casual uitstraling voor de zelfbewuste man. Vanguard haalt zijn inspiratie uit de tochten door het ruige Amerika. Altijd met een mooie opbouw van basic items tot aan uitgewerkte items met een mix van materialen en details. Denk daarbij aan stoere items met uitgewerkte details en contrasten, kleding met herkenbare biker details. Het word meteen duidelijk waar Vanguard voor staat: Een verfijnd, stoer kledingmerk, voor de moderne man

Vanguard

road of Life!

Deze najaarscollectie is geïnspireerd op avontuurlijke roadtrips bij Vanguard uiteraard op de motor. De drang naar avontuur is omgezet in mooie designs, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen. De rijke texturen, naturel tinten en motor-geïnspireerde details vormen zoals gebruikelijk de basis voor een casual en dressed-up look voor mannen op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.

SFEERBEELDEN VAN Vanguard

Vanguard in detail

VALT VANGUARD JE IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken