Vanguard

Vanguard

Vanguard is avontuur in optima forma! Is dat jou stijl en wil je dat ook graag uitstralen dan is Vanquard zeker iets voor jou. Vanguard heeft broeken en bermuda’s, jeans, polo’s, t-shirts, overhemden, jacks en truien. Dit alles In een herkenbare Vanguard stijl, Altijd sportief en tegelijkertijd stoer met veel comfort en kwaliteit. Tot in ieder detail van het kledingstuk.

Kleding voor kerels.

Misschien jou lifestyle.

Vanguard

Een merk met een bijzondere casual uitstraling voor de zelfbewuste man. Vanguard haalt zijn inspiratie uit de tochten door het ruige delen van Amerika. Altijd met een mooie opbouw van basic  tot aan uitgewerkte items met een mix van materialen en details. Denk daarbij aan stoere met uitgewerkte details  broeken c.q. jeans. Alles van Vanguard is kleding met herkenbare biker details. Het word meteen duidelijk waar Vanguard voor staat! Meestal  verfijnd, voor je comfort en toch stoer, voor de moderne man.

Vanguard

road of Life!

Zoals gebruikelijk is de collectie voor dit najaar & winter bij Vanguard weer geïnspireerd op avontuurlijke roadtrips, uiteraard op de motor. De drang naar avontuur is omgezet naar mooie designs, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvormen. De rijke texturen, naturel tinten en motor-geïnspireerde details vormen zoals gebruikelijk de basis voor een casual en dressed-up look voor mannen op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld.

Loading...

VALT VANGUARD U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

 

Modern ontwerp doordrenkt met tradities. Ontworpen met een doordachte visie. strak eigentijds!

Circolo 1901

Klasse, elegantie en kwaliteit.

 

Ben jij klaar om dit seizoen te starten? Stap ieder seizoen in met de juiste outfit keer op keer opnieuw. Probeer dan dit Italiaans modemerk eens!

The Goodpeople

Jong, Subtiel anders.

 

Het streven naar grenzen is waar the Goodpeople continue mee gezich is.

Museum

Strak Italiaans design.

 

Museum is een betaalbaar maar modisch Italiaans jas en jack fabrikant.