The Goodpeople

The Goodpeople

Alles voor een goed gevoel.

The Goodpeople ontwerpen kleding die ons een goed gevoel geeft. Dat betekent dat ze geen keuzes maken op basis van verwachtingen. Maar over hoe ze zich ergens over voelen. Geen concessies aan ideeën of productie. Wanneer we ons goed voelen in onze kleding, is alles een beetje gemakkelijker. Dat is leuk, omdat het leven vaak al moeilijk genoeg is. Zeker als je je eigen pad wilt maken zoals wij. Zul jij je ook goed voelen in Goodpeople? Dat weten we niet. Probeer het. Wie weet waar het je naartoe zal leiden.

Loading...

The Goodpeople

Draag dat wat je een goed gevoel geeft.

The GoodPeople heeft grote interesse in de manier waarop de producten worden gemaakt, maar ook in de werkomstandigheden van de mensen die Goodpeople producten maken. Met gepaste trots kunnen ze zeggen dat al de producten in Europa worden geproduceerd door ultramoderne fabrikanten. The Goodpeople werkt voornamelijk met producenten in Portugal en Italië.

SFEERBEELDEN VAN THE GOODPEOPLE

The Goodpeople in detail

The Goodpeople

Ontwerpt kleding met veel liefde en oog voor detail.

Dit Nederlands modemerk met Italiaanse trekjes heeft een een leuke en positieve naam. De kleding is heerlijk speels en creatief en bezorgt je een vrolijk gevoel vooral bij het dragen. The GoodPeople is een beetje apart mode merk met bovenal veel oog voor detail en kwaliteit. De collectie zomer 2018 is geïnspireerd op de jaren 80 van de vorige eeuw met een knipoog naar de toen populaire tv serie Miami vice.

VALT The Goodpeople U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken