Loading...

Re-HasH

Tailor Made.

MODEL. WASHES. QUALITY. RESEARCH.
MADE IN ITALY

Re-hash maakt broeken en vooral jeans van uitmuntende kwaliteit. Ze zeggen zelf, we make clothing masterpieces able to “excite both those who already wear them and those who will do so soon”. Re-Hash is typisch Italiaans Mode label. Ontworpen voor volwassen en mode bewuste mannen. Re-Hash is constant op zoek naar verbetering en vernieuwing in zowel de model, pasvorm, detail als ook de doeken waar de broeken van gemaakt zijn. Soms zelfs tegen de mode stroom in. Met als resultaat modische broeken met een uitzonderlijke pasvorm slank en stijlvol.

ReHasH

Jong Uniek en voor uit strevend!

In de zoek tocht naar een jong modisch en luxe jeans merk zijn wij bij van den Broekherenmode op dit gerenommeerde Italiaanse merk terecht gekomen. Kom langs in de Cronjéstraat in Haarlem noord en laat je ook verrassen door de pasvorm, stijl en kwaliteit.

Loading...
Loading...

SFEERBEELDEN VAN ReHasH

ReHasH in detail

ReHasH

Geheel eigen uitstraling.

De keuze voor de beste stoffen, de ervaren tailors maken state-of-the-art broeken. De zorg tot in de kleinste detail zorgen ervoor dat elk kledingstuk van de allerbeste kwaliteit is.
De Modellen zijn met passie ontworpen met aandacht voor elk individuele jeans en detail.
Kleermakers Cut

Elk kledingstuk heeft een geschiedenis die begint bij het ontwerp en eindigt met de grootste zorgvuldigheid, en onderscheidende kenmerken die bekent zijn van de echte Italiaanse kleermakers.

VALT JOHN MILLER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken