Pierre Cardin

Pierre Cradin

De perfecte pasvorm!

Naast de, bij ons, altijd op voorraad en zeer succesvol zijnde standaard broeken zoals de Deauville en Lyon, hebben wij ieder seizoen opnieuw een grote collectie 5-pocket broeken en jeans in verschillende wassingen en kleuren. Creatief ontworpen en zeer comfortabel dragend, maakt de Pierre Cardin broek een bijzonder merk. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Pierre Cardin gaan de broeken extra lang mee. De beste materialen zorgen ervoor dat de broeken lekker en comfortabel zitten, dit mede door de toevoeging van een klein beetje stretch aan het denim. Vooral de futureflex verliest zijn stretch niet en blijft daardoor altijd mooi in model. De jeans zit niet alleen fijn, ze zijn ook nog eens ontzettend veelzijdig! Je kunt hem casual dragen met bv een t-shirt, maar zeker ook zakelijk met een overhemd en je favoriete colbert. Een bijzondere merk ontstaan niet zomaar, maar komen langzaam tot leven!

Loading...

Pierre Cradin

FutureFlex de nieuwe stretch dimensie!

FutureFlex is een zeer innovatieve stof voor de jeans. Een belangrijkste kenmerk van FutureFlex is zijn flexibiliteit met een ongekend herstellend vermogen, hierdoor verkrijg je een ongelofelijk comfortabel draag comfort! FutureFlex is een jeans technologie die tot in de perfectie is ontwikkeld voor denim textiel. Futureflex is een praktische combinatie van krimp, groei en elasticiteit, het garen bestaat uit een gelaagd polyester vezel omhuld door katoen deze eigenschappen bieden ongelofelijke voordelen: zacht met een natuurlijke uitstraling en een gevoel van puur katoen.

Pierre Cardin

5-Pocket jeans.

Pierre Cardin is een van de meest bekende merken ter wereld. Het merk biedt een hoge mate van commerciƫle en geraffineerde designer wear. Pierre Cardin is gemaakt voor mannen die er zowel in hun vrije tijd als zakelijk op hun best uit willen zien, die belang hechten aan een perfecte pasvorm en een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit zijn eisen die wij van al onze merken verwachten!

PIERRE CARDIN

In detail in onze winkel.

VALT PIERRE CARIN U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken