Pierre Cradin

De perfecte pasvorm!

Pierre Cardin heeft meer dan enige andere wereldburger haute couture voor de gewone man toegankelijk gemaakt. Kosmopolitisch, elegant, Zelfverzekerd, dat zijn de kenmerken die Pierre Cardin onderscheiden. En natuurlijk de Premium mannen mode van Pierre Cardin. Bijzondere merken ontstaan niet zomaar, maar komen langzaam tot leven.

Pierre Cradin

FutureFlex de nieuwe stretch dimensie!

FutureFlex is een zeer innovatieve jeans, de belangrijkste kenmerken van FutureFlex is zijn flexibiliteit met een ongekend herstellend vermogen van het garen en een ongelofelijk draag comfort! FutureFlex is een jeans technologie, die tot in de perfectie is ontwikkeld voor denim textiel het is een praktische combinatie van krimp, groei en elasticiteit. Het weefsel bestaat uit een gelaagd polyester vezel omhuld door katoen deze eigenschappen bieden ongelofelijke voordelen: zacht met een natuurlijke uitstraling en een gevoel van puur katoen.

Loading...

Pierre Cardin

5-Pocket jeans.

Pierre Cardin is een van de meest bekende merken ter wereld. Het merk biedt een hoge mate van commerciƫle en geraffineerde designer wear. Pierre Cardin is gemaakt voor mannen die er zowel in hun vrije tijd als zakelijk op hun best uit willen zien, die belang hechten aan een perfecte pasvorm en een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dit zijn eisen die wij van al onze merken verwachten!

PIERRE CARDIN

In detail in onze winkel.

VALT PIERRE CARIN U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken