Peuterey

Loading...

Peuterey

Peuterey een op en top Italiaans modemerk wat sinds 2002 bestaat. Het kenmerkende high-end Made in Italy vakmanschap van Peuterey gecombineren met een cool, internationaal look maakt het ook dit winterseizoen weer iets unieks. De silhouetten zijn uiterst comfortabel, de materialen zijn licht en zacht. Alles geeft een gevoel van gezonde rust, comfort en kwaliteit. Ieder jack is ontworpen om veelzijdig en functioneel te zijn.

Lichtgewicht jacks en jassen.

Italiaans design en functionaliteit

Peuterey

Een mix en match van verschillende materialen en texturen zorgt voor charmante contrasten. Licht donsjacks met delen in lichtgewicht materiaal voor een ergonomisch effect, terwijl de iconische veldjassen van Peuterey nylon en jersey combineren. De high-tech materialen zijn veelal water en wind dicht gemaakt. Peuterey staat voor praktisch, veelzijdig, tijdloos, stijlvol en modern.

Peuterey

Jacks & Jassen

De strak vorm gegeven Italiaanse jassen van Peuterey passen goed samen in een casual en trendy stijl. Ga extra elegant naar je werk met dit high-end merkte. Het concept van Peuterey is simpel, modern en ietwat sober. Dankzij aandacht voor alle details, fraaie belijningen en een uitstekende pasvorm is elke collectie een succes.

Loading...

VALT PEUTEREY U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Lyle & Scott

Modern, strak en functioneel.

 

Modern ontwerp doordrenkt met tradities. Ontworpen met een doordachte visie. strak eigentijds!

Circolo 1901

Klasse, elegantie en kwaliteit.

 

Ben jij klaar om dit seizoen te starten? Stap ieder seizoen in met de juiste outfit keer op keer opnieuw. Probeer dan dit Italiaans modemerk eens!

Jeans op maat

Comfortabel, Chic, verfijnd.

 

Ons doel is om jouw de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. Maar dan passend naar jouw wensen. De details kan je geheel zelf bepalen.

Olymp Signature

Gemak, kwaliteiten verfijning.

 

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.