Paul & Shark

Paul & Shark

Paul & Shark is een casual collectie met een maritieme uitstraling voor heren. Het label wordt gekenmerkt door “Shark”, een opvallend logo dat synoniem is aan het beeld van vrijheid en elegantie. Dit Italiaanse merk bevindt zich in een hoog segment herenkleding. De herenlijn bestaat sinds 1977 en is reeds jarenlang een vertrouwd beeld in de exclusieve Nederlandse markt.

Nautisch, Luxe en Exclusief.

Kwaliteitsproduct in optima forma.

Paul & Shark

Kwaliteit staat bij Paul & Shark zeer hoog in het vaandel. Men is continu bezig om, door middel van research, het niveau van de kwaliteit te verhogen. Pure virgin wool is een belangrijk element binnen de Paul & Shark collectie, kan in de wasmachine en is bij enkele artikelen zelfs waterafstotend.

Paul & Shark

Een exclusief modelabel gewoon bij ons

Paul & Shark is wereldwijd vertegenwoordigd. Een geselecteerde keuze van hoogwaardige modezaken presenteert Paul & Shark over de gehele wereld. Hiermee creëert Paul & Shark haar eigen statement; Nautisch, Luxe en Exclusief, voor Van Den Broek Herenmode ook de reden dat dit merk weer is opgenomen.

Loading...

VALT PAUL & SHARK U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

 

Kwaliteit’s Sokken maar dan even anders dan usually fris kleurrijk en mode bewust.

Mason’s

Chino broeken met een fijne pasvorm.

 

De chino expert uit Italië. Broeken uitgevoerd in katoen en veel met een beetje stretch, altijd in diverse kleuren aanwezig, over het algemeen in een slanke pasvorm.

Peuterey

High-end made in Italy.

 

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel en veelzijdig, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Gran Sasso

Gemak, kwaliteiten verfijning.

 

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.