Miotinto

Toegankelijk en betaalbaar.

Bij van den Broek Herenmode zijn we er trots op dat we handgemaakte, op bestelling gemaakte Italiaanse schoenen toegankelijker en betaalbaar kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een paar schoenen in een bepaalde kleur? Neem geen genoegen met bijna perfect, wanneer je nu de perfecte match tussen uw schoenen en outfit kunt maken. Werk je onderscheidende persoonlijkheid af met een paar schoenen die je karakter niet alleen aanvullen, maar ook verheffen. Het is deze finesse die de geest van een echte heer bepaalt.

MIOTINTO ROMA OXFORD
MIOTINTO PISA MONK
MIOTINTO COMO DERBY
MIOTINTO VENETO MONK
MIOTINTO MILANO BOOT

Miotinto

Hand gemaakte Italiaanse schoenen

Alle MioTinto schoenen worden volledig met de hand gemaakt in één van de weinige overgebleven ambachtelijke schoenenfabriek in Italië. Alle MioTinto-schoenen zijn van Blake-Stiched, wat betekent dat de buitenzool rechtstreeks aan de binnenzool is genaaid voor maximale flexibiliteit en comfort. Voor het naaien gebruiken we draad met pitchdip, die ervoor zorgt dat de draad geen vocht opneemt en uw voeten droog houdt. Voor de productie maakt men enkel en alleen gebruik van de beste materialen: voor het buitenleer en de voering wordt gebruik gemaakt van prachtige zachte vitello. de volledige leren buitenzool is voorzien van een natuur rubberen ‘Vibram’ slijtzool, en ook de hakken zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande ‘Vibram’ achterlappen. De zachte vitello binnenzool is voorzien van een polstering wat het loopcomfort ten goede komt. Alle schoenen zijn ‘Blake’ vervaardigd, wat inhoudt dat de buitenzool volledig is doorgestikt op de schacht van de schoen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in pek gedompeld draad, wat er voor zorgt dat het stikdraad geen vocht opneemt en de voet droog blijft. MioTinto schoenen zijn 100% Italiaans vakwerk, gemaakt door en voor liefhebbers van pure perfectie. Naast schoenen biedt MioTinto uiteraard ook een volledig bijpassende riem aan. de riem word gelijktijdig met de schoen gefinisht waardoor de perfecte match ontstaat! De 35 millimeter riem is te bestellen in 80 t/m 130 centimeter taille omtrek. Naast dat u de exacte lengte door kunt geven is het ook mogelijk om de riem zelf in te korten. Om uw schoenen optimaal te verzorgen heeft u tevens de mogelijkheid om de speciale handfinished crème te bestellen. Dit maakt het onderhouden van uw hand-gefinishte schoenen extreem eenvoudig.

SELECTEER JE MODEL

SELECT JE KLEUR

PLAATS JE INITIALEN

TIJD OM TE GENIETEN

Miotinto

HAND – FINISHED

Na de keuze van model en maat kiest u welke kleur en welke finishing u bij de schoen wenst te hebben. Eenmaal de keuze gemaakt gaat onze ‘Master-Finisher’ speciaal voor u aan de slag finisht de schoen volledig met de hand in de door u gewenste kleur. Een italiaanse professie welke met liefde is overgedragen om u persoonlijke wensen te realiseren. Elk paar schoenen zal vervolgens worden voorzien van initialen van u en worden geleverd met een echtheidscertificaat voorzien van handtekening van de Master-Finisher. Elk paar wordt volledig met de hand-gefinished in Nederland. Omdat we ervan overtuigd zijn dat uw schoenen perfect moet passen , worden MioTinto schoenen en accessoires niet online verkocht. De reden is simpel: elke schoen heeft zijn eigen unieke pasvorm. Om ervoor te zorgen dat uw schoen zit zoals u wil, willen wij u graag uitnodigen om langs te komen en helpen uw perfecte match in pasvorm en kleur te vinden. Wij zijn uitgerust met een volledig assortiment van maten, zodat u zeker weet dat uw schoenen perfect passen: immers, dit paar is speciaal voor u alleen gecreëerd.

ANDERS DAN ANDERS

 

Hier eindigt een tijdperk van eenheids-worsten. Deze schoenen zijn nu zo persoonlijk en uniek met keuze uit 5 modellen in 50 verschillende kleuren. Zo heb je dus 4000 mogelijkheden. Als jouw kleur er onverhoopt niet tussen zit kan de Master Finisher een nieuwe kleur voor jou maken precies zoals jij wil. De kleur kan bijvoorbeeld exact de kleur zijn van jouw trouwkostuum. Jij bedenkt het, wij maken het!

 

Tevens kun je een kwaliteit’s riem in exact de zelfde kleur als je schoenen erbij bestellen.

 

0
MODELLEN
0
KLEUREN
0
MATEN
0
OPTIES

SFEERBEELDEN VAN MIOTINTO SCHOENEN

Miotinto in detail

VALT MIOTINTO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken