John Miller

John Miller shirts

John Miller bied een uitgebreid scala aan echte kwaliteits shirts. De luxe John Miller shirts worden ontwikkeld vanuit een rijke Nederlandse shirttraditie en hun eigen ervaring en innovatieve visie. Naast stijlvolle dress biedt John Miller ook shirts met een modieus karakter waarbij veel aandacht is voor detailverwerking. John Miller heeft drie pasvormen: Regular / Tailorfit / Slimline: voor ieder wat wils.

Nederlands shirt specialist.

Optimale pasvorm geeft het beste draagcomfort.

John Miller shirts

Voor de shirts wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige doeken en materialen. Er wordt alleen genoegen genomen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort. Naast het criterium kwaliteit in de breedste zin van het woord, stelt John Miller in haar marktbenadering het element ‘service’ expliciet centraal. Een servicegerichte aanpak zorgt voor jarenlange relaties met leveranciers, klanten en consumenten. 

John Miller shirts

Voor elk draag moment een John Miller shirt

Je kunt zelfverzekerd en vol vertrouwen de deur uit omdat je er goed uit ziet en je comfortabel gekleed bent in een John Miller shirt. Dankzij de verschillende collecties kun je voor elk draagmoment een geschikt shirt kiezen. De designers van John Miller hebben zich voor voorjaar 2012 laten inspireren door de mooie details en frisse kleuraccenten uit warme oorden zoals Marrakech. Het thema van deze bijzondere collectie is Discovered Journey.

Loading...

VALT JOHN MILLER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

 

Kwaliteit’s Sokken maar dan even anders dan usually fris kleurrijk en mode bewust.

Mason’s

Chino broeken met een fijne pasvorm.

 

De chino expert uit Italië. Broeken uitgevoerd in katoen en veel met een beetje stretch, altijd in diverse kleuren aanwezig, over het algemeen in een slanke pasvorm.

Peuterey

High-end made in Italy.

 

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel en veelzijdig, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Gran Sasso

Gemak, kwaliteiten verfijning.

 

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.