Loading...

Gran Sasso

Polo’s en pullovers van een superieure kwaliteit.

Het verhaal van Maglificio Gran Sasso begint in 1952 in het kleine dorpje van Sant’Egidio alla Vibrata, gelegen aan de rand van het nationale natuur park GRAN SASSO, waar het merk dan ook naar vernoemd is. Vier broers: Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano zijn de grond leggers van dit bedrijf. De verandering van een familiebedrijf tot een industrieel bedrijf vindt plaats in de jaren 70, door het succes in die jaren krijgt Gran Sasso een meer prestigieuze positie op de markt, zowel op de binnenlandse en internationale markten.<

Gran Sasso

“Quality is always fashionable”

het inspirerende motto van Gran Sasso, ze combineren traditie en innovatie, het oude vakmanschap en moderne productieprocessen en dat uitsluitend in Italië. Rijke natuurlijke garens worden gebruikt, handmatige vervaardigd wat elke trui uniek en onmiskenbaar Gran Sasso maakt.

Loading...
Loading...

Gran Sasso

Beste pasvorm en optimaal draagcomfort

Ook deze herfst winter 2016-2017 is het Gran Sassso weer gelukt om dagelijkse draagbare pullovers in de zo geroemde kwaliteit en dit jaar verrassende stylen en designs met harmonieuze kleuren en materialen te ontwikkelen, met veel aandacht voor details. Een pallet aan gevarieerde kleuren vormen in een soft en luchtig breiwerk met een eigentijdse nerf, en gebruik makend van stapelgarens en bouclé garens en luxe wol mengsels of in 100% yak wol de collectie deze winter.

SFEERBEELDEN VAN GRAN SASSO

Gran Sasso in detail

Gran Sasso

Een internationaal top merk.

Opgericht als een klein familiebedrijf, nu een internationaal icoon geheel made in Italië. Het verhaal begin in 1952 in Sant ‘Egidio alla Vibrata een klein dorpje in het hart van Italië. Mede dankzij ondernemerskunsten van de vier broeders Nello, Erado, Alceo en Francesco Di Stefano.

VALT GANT U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken