Gran Sasso

Loading...

Gran Sasso

Polo’s en pullovers van een superieure kwaliteit.

Het verhaal van Maglificio Gran Sasso begint in 1952 in het kleine dorpje van Sant’Egidio alla Vibrata, gelegen aan de rand van het nationale natuur park GRAN SASSO, waar het merk dan ook naar vernoemd is. Vier broers: Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano zijn de grond leggers van dit bedrijf. De verandering van een familiebedrijf tot een industrieel bedrijf vindt plaats in de jaren 70, door het succes in die jaren krijgt Gran Sasso een meer prestigieuze positie op de markt, zowel op de binnenlandse en internationale markten.<

Loading...

Gran Sasso

“Quality is always fashionable”

het inspirerende motto van Gran Sasso, ze combineren traditie en innovatie, het oude vakmanschap en moderne productieprocessen en dat uitsluitend in Italië. Rijke natuurlijke garens worden gebruikt, handmatige vervaardigd wat elke trui uniek en onmiskenbaar Gran Sasso maakt.

Loading...

Gran Sasso

Beste pasvorm en optimaal draagcomfort

Ook dit voorjaar- zomer seizoen is het Gran Sassso weer gelukt om een dagelijkse draagbare pullovers in de zo geroemde kwaliteit, dit seizoen met verrassende stijlen en design veranderingen ook nu weer met harmonieuze kleur stellingen. Vanzelf sprekend weer met de fijnste materialen en door ontwikkelt met veel aandacht aan ieder kleinste detail.

SFEERBEELDEN VAN GRAN SASSO

Gran Sasso in detail

Gran Sasso

Een internationaal top merk.

Opgericht als een klein familiebedrijf, nu een internationaal icoon en geheel made in Italië. Wij van van den Broek Herenmode zijn blij dit mooie kwaliteits merk nu alweer vele jaren te kunnen leveren met gegarandeerd veel draagplezier.

VALT GRAN SASSO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken