Gardeur

Gardeur

Het bijzondere van een Gardeur-broek is de perfecte pasvorm, de hoogwaardige afwerking en uitstekende kwaliteit. Een Gardeur zorgt, ongeacht de maat, voor een optimaal silhouet en biedt een optimaal draagcomfort. Door de moderne, elegante stijl geeft een Gardeur dragers zelfverzekerdheid en een positieve uitstraling. Het grote verschil is te vinden in de geraffineerde, functionele details; op dit terrein is Gardeur absoluut innovatief. Van Den Broek Herenmode verkoopt al heel wat jaren het merk Gardeur en vanwegen hun constante prestaties zullen we dat ook nog wel heel wat jaren blijven doen.

De broek met een optimale pasvorm en draagcomfort.

Altijd in ontwikkeling

Gardeur

De collectie bestaat bij Van Den Broek Herenmode voornamelijk uit nette katoenen en wollen pantalons, chino’s. De meeste van deze pantalons hebben twee a drie procent stretch voor extra comfort. De modellen worden bij Gardeur per seizoen aangepast om er voor te zorgen dat ze mee gaan met de tijd! Op dit moment zijn pantalons wat slanker op het bovenbeen met een wat smallere voetwijdte, maar ook weer niet te slank, want de gemiddelde man houdt nou eenmaal van comfort.

Gardeur

Eigen design en productie.

Het begin is allemaal handwerk. Het design van Gardeur’s nieuwe ontwerpen wordt namelijk met veel gevoel voor stijl en liefde voor detail uitgewerkt door twee creatieve productieteams in het hoofdkantoor van Gardeur. Naaisters van Gardeur’s eigen modelatelier ontwikkelen de ontwerpen tot patroonmodellen van hun collectie, die vervolgnes direct getest worden op pasvorm, draagcomfort en look. Van Den Broek Herenode heeft een zeer uitgebreide collectie en wil u graag adviseren in het kopen van een Gardeur pantalon.(sterk verwassen).

Loading...

VALT GARDEUR U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Meyer

Degelijk, functioneel en praktisch.

 

Meyer is een degelijk broeken merk wat kwaliteit levert, nooit spannend wel altijd goed.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.

 

Wat je ook zoekt bugatti heeft veel af en toe verrassend meestal degelijk maar altijd koop je kwaliteit tot in ieder detail.

Falke

Tiaco Airpoort en sensitif.

 

Kwaliteit’s sokken uitgevoerd in wol met katoen (airpoort) of 100% Katoen (tiaco) en wol, katoen en polyester (Sensitief). altijd voorradig in diversen kleuren.

Olymp

Gemak, kwaliteiten diversiteit.

 

De keuzen is reuzen. Diversiteit in de pasvormen van super slank tot net iets meer. Maar ook de designs zijn zeer divers van uni tot printjes ieder seizoen opnieuw compleet anders.