Gardeur

Gardeur

De broek met een optimale pasvorm en draagcomfort

Het bijzondere van een Gardeur-broek is de perfecte pasvorm, de hoogwaardige afwerking en uitstekende kwaliteit. Een Gardeur zorgt, ongeacht de maat, voor een optimaal silhouet en biedt een optimaal draagcomfort. Door de moderne, elegante stijl geeft een Gardeur dragers zelfverzekerdheid en een positieve uitstraling. Het grote verschil is te vinden in de geraffineerde, functionele details; op dit terrein is Gardeur absoluut innovatief. Van Den Broek Herenmode verkoopt al heel wat jaren het merk Gardeur en vanwegen hun constante prestaties zullen we dat ook nog wel heel wat jaren blijven doen.

Loading...

Gardeur

Ontdek de nieuwe winter collectie 2018

Op deze pagina vind je een zweer impressie van wat wij brengen van gardeur dit seizoen.

Gardeur

Altijd in ontwikkeling

De collectie bestaat bij Van Den Broek Herenmode voornamelijk uit nette katoenen en wollen pantalons, chino’s. De meeste van deze pantalons hebben twee a drie procent stretch voor extra comfort. De modellen worden bij Gardeur per seizoen aangepast om er voor te zorgen dat ze mee gaan met de tijd! Op dit moment zijn pantalons wat slanker op het bovenbeen met een wat smallere voetwijdte, maar ook weer niet te slank, want de gemiddelde man houdt nou eenmaal van comfort

SFEERBEELDEN VAN GARDEUR

Gardeur in detail

Gardeur

Eigen design en productie.

Het begin is allemaal handwerk. Het design van Gardeur’s nieuwe ontwerpen wordt namelijk met veel gevoel voor stijl en liefde voor detail uitgewerkt door twee creatieve productieteams in het hoofdkantoor van Gardeur. Naaisters van Gardeur’s eigen modelatelier ontwikkelen de ontwerpen tot patroonmodellen van hun collectie, die vervolgnes direct getest worden op pasvorm, draagcomfort en look. Van Den Broek Herenode heeft een zeer uitgebreide collectie en wil u graag adviseren in het kopen van een Gardeur pantalon.(sterk verwassen).

VALT GARDEUR U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken