Gant

Gant

Casual live-style merk.

Wij van Den Broek Herenmode waren één van de eerste herenmode zaken in Nederland die Gant opnam in de collectie. Het merk is bekend en groot geworden met de introductie van het sweatshirt in Nederland. In een vrij korte tijd is het merk Gant toen uitgegroeid tot een casual lifestyle merk met een totaal collectie. Het merk werd ook wel gezien als een American label, onder andere van wegen de Amerikaanse vlag in het logo en de style die ze willen uitstralen. Ondanks de Amerikaanse uitstraling is Gant volledig Zweeds.

Loading...

Gant

Stijlvol en altijd de beste kwaliteit.

Ook dit najaar/winter 2018 hebben we weer een mooie uitgebalanceerde Gant Collectie. De 2018 collectie heeft zoals vertrouwd bij Gant weer veel klassieke stukken, aangevuld met nieuwe seizoen’s kleuren waaronder groen en blauw tinten veelal in katoen of zuiver wol gemaakt.

Gant

Een kleurrijk merk.

Gant is niet een merk die erg uitgesproken en vernieuwend is, maar stabiel en kwalitatief sterk. Gant kan je heel klasiek kopen maar kan ook zeker modern, vanwege zijn grote kleurenpalet. De bekende wol & katoene V-hals pullovers, in dunne en dikke kwaliteit zijn in wel 25 verschillende kleuren te krijgen. Dit is een belangrijke artikelgroep voor Gant. Daarnaast zijn ze erg sterk in hun casual shirt in vele verschillende ruit- en streep of unimotieven. Ook hier zijn de primaire kleuren erg belangrijk.

SFEERBEELDEN VAN GANT

Gant in detail

Gant

Stuk voor stuk kwaliteit.

Gant is niet de goedkoopste in zijn klasse maar ook zeker niet de duurste. Gant streeft naar een goed prijs kwaliteit verhouding. De katoenen stoffen houden hun kleuren goed vast en het wol pild niet snel. Deze processen worden tijdens de productie dan ook zeer scherp in de gaten gehouden om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen. Dat is ook waarom Van Den Broek Herenmode het merk Gant ook al zolang in ons standaard winkel aanbod hebben zitten. U bent van harte welkom om het merk eens bij Van Den Broek Herenmode in de Generaal Cronjestraat 98-102 te Haarlem te bewordeneren en misschien zelfs eens te proberen. U zal er geen spijt van krijgen.

VALT GANT U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken