Fradi

Een mode label voor smart casual en dat in optima forma.

Fradi is een relatief jong Italiaans mode merk. Opgezet 12 jaar geleden, door de gebroeders Francesco & Domenico Dimarco. Alles wat Fradi maakt komt ook echt uit Italië (made in Italy). Fradi is nog één van de weinige mode labels met een “total look”. Jacks, jassen, colberts, shirts, broeken, coltruien, vesten en ronde/v-hals truien. Dit mode label zit aan de onderkant van het hoge segment! Fradi heeft in een korte tijd een stormachtige ontwikkeling door gemaakt en hebben vooral in Italië een goede naam op gebouwd. Kenmerkend voor Fradi is de aandacht voor detail en de uitzonderlijk mooie materialen boven op de fijne pasvorm kortom een bijzonder product. Nu voor het derde seizoen bij van den Broek Herenmode te verkrijgen.

Fradi

Uniek label met een geheel eigen identiteit.

Draag geen kleding om jezelf te bedekken, accentueer je persoonlijkheid en je levensstijl met een look die is designed om vooral je zelf te zijn bij elke gelegenheid…. De filosofie van Fradi is om een hoogwaardig herenmerk te creëren in zowel kwaliteit als pasvorm en dat tegen zeer concurrerende prijzen, uiteraard in een onberispelijke Italiaanse stijl.

Fradi

Het DNA.

Ook voor de winter van 2018/19 heeft Fradi weer een collectie samen gesteld waar draagcomfort en elegantie de basis elementen zijn. Niet geheel verassend daar het in de DNA van Fradi zit. Ook zijn bij dit merk de Jersey shirts vertegenwoordigt verder bestaat onze collectie uit jassen met een zachte textuur in combinatie met de ongekende draagcomfort en opmaat gemaakte details een must have. Verder zijn er nog overhemden vesten en pullovers.

FRADI

In detail in onze winkel.

VALT FRADI U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken