Falke

Falke

Mode wordt gedreven door de eeuwige zoektocht naar schoonheid. Het menselijk verlangen naar zelf-versiering, het menselijke verlangen om te zoeken en geleidelijk onze eigen stijl vinden, is ook de drijvende kracht van de mode. Mode is afgeleid van creativiteit, zijn klasse komt van handgemaakte perfectie.

Handgemaakt perfectie geeft je een Klasse gevoel.

Al meer dan honderd jaar jong

Falke

Er is met passie gewerkt om die perfectie te bereiken – dag na dag, al meer dan 100 jaar. FALKE is gespecialiseerd in sokken, in wat voor uitvoering dan ook. Van klassiek tot modern van functioneel tot sportief, zij hebben het allemaal. Wilt u meer keuze dan wat u hier in onze webshop ziet? Kom dan gauw eens in onze winkel langs. Generaal Cronjestraat 98-102, 2021 JL Haarlem. Misschien tot ziens!

Falke

FALKE is toegewijd aan het ontwikkelen van stijlvolle mode voor moderne mensen, mode van top kwaliteit, stijl en perfectie. Dit vraagt om een gevoelige en toekomstgerichte aanpak van de huidige trends, de moed om te helpen vorm te geven aan de huidige tijdgeest. Met andere woorden, anders zijn. Dit alles zou niets zijn, echter, zonder FALKE kwaliteitscultuur. Elk detail verdient te worden geperfectioneerd, met expertise en passie.

VALT CIRCOLO 1901 U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Gardeur

Netjes, functioneel en alledag.

 

Broeken in optima forma, kwaliteits broeken met een perfecte pasvorm, verkrijgbaar in vele maten. vooal de benny is bij ons een topper.

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.

 

Wat je ook zoekt bugatti heeft veel af en toe verrassend meestal degelijk maar altijd koop je kwaliteit tot in ieder detail.

Olymp

Gemak, kwaliteiten diversiteit.

 

De keuzen is reuzen. Diversiteit in de pasvormen van super slank tot net iets meer. Maar ook de designs zijn zeer divers van uni tot printjes ieder seizoen opnieuw compleet anders.

Effio

Leuk, vrolijk en altijd kwaliteit.

 

Kwaliteit’s Sokken maar dan even anders dan usually fris kleurrijk en mode bewust. Comfortabelen wat langer dan gemiddeld.