Digel

Digel

Sportief modern of modern stijlvol waar ga jij voor?

Een internationaal modemerk met een innovatieve visie en een creatieve geest. De hoge normen van de dienst en duurzaamheid bepalen het handelen van Digel – dag in, dag uit. Digel richt zich op individualisten met een gevoel voor kwaliteit, voor wie het vertrouwen van stijl en betaalbare eigentijdse kleding voor elke gelegenheid van essentieel belang is.

Loading...

Digel

Colbert & Schoenen

Digel heeft een scherp gevoel voor de laatste trend, ze voegen modieuze accenten toe en zijn altijd in harmonie met de tijd. De producten van Digel bieden hoge kwaliteit en maximaal draagcomfort tegen een aannemelijke prijs. Wij voeren dit seizoen Colberts en sportieve sneakers/schoenen van dit modelabel.

Digel

Mode voor jouw!

Elegante voorjaars cq zomer colberts uni, geruit of met een klein werkje ontworpen met oog op Style en kwaliteit tot in de kleinste details, gecombineerd met een stonewashed jeans of een slanke chino of 5-pocket creëer je een volledig moderne look voor zakelijk en/of vrije tijd. Een sportieve veter of laars sneaker met de juiste riem maken jou outfit compleet.

Digel

In detail in onze winkel.

VALT DIGEL U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken