Loading...

Desoto shirts

100% katoen Jersey

Desoto de jersey specialist. Maximaal comfort in combinatie met een stijlvolle stijl. de premium Jersey shirt kwaliteiten volgen je waar je ook heen gaat bij iedere beweging. Non-iron, comfortabel en strak gemodelleerd. De hoge elasticiteit en het uitzonderlijke ontwerp van deze Flex-Shirts garandeert een onbeperkte bewegingsvrijheid en daardoor ook een perfecte pasvorm.

Desoto shirts

unieke jersey van topkwaliteit

Vanwege de speciaal ontwikkelde arm constructie en snit zonder naden van DESOTO bieden dit model shirts maximaal bewegingsvrijheid, optimale pasvorm en uitstekend draagcomfort.

Desoto shirts

100% strijkerijen herenshirts

De shirts van Desoto zijn er voor de moderne man. Het fijne van deze shirts is dat ze zonder te strijken gedragen kunnen worden. De overhemden zijn gemaakt van 100% jersey katoen dat zo behandeld is dat het een strijkvrij overhemd garandeert. Omdat deze overhemden van 100% katoen gemaakt zijn en gebreid i.p.v. geweven voelt het shirt erg zacht aan op de huid.
Door de speciale verwerking van het textiel zijn de overhemden extra rekbaar (zonder elastaan). Dit zorgt er samen met de kreukvrije behandeling voor dat je shirt ook na intensief gebruik nog glad is. Als je een Desoto overhemd direct na het wassen op een hanger ophangt, dan kan je deze zonder hem te hoeven strijken zo weer aantrekken.

Loading...

Desoto shirts

Duurzaamheid en kwaliteit

Als specialisten van overhemden en polo’s hecht Desoto veel waarde aan duurzaamheid. Alles wordt geproduceerd vrij van chemicaliën en Oeko-Tex® gecertificeerde stoffen uit Duitsland. De shirts zelf worden geproduceerd in Macedonië. Alles wordt dus binnen Europa gemaakt.

Desoto shirts

Recyclebaar en natuurvriendelijk.

VALT DESOTO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken