GEPERSONALISEERDE JEANS VOOR MANNEN!

Ons doel is om jou de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te bieden. De enige manier om dat echt voor elkaar te krijgen is een op maat gemaakt jeans en dan met de beste comfort en luxe. Dit alles gemaakt met de aller mooiste denim stoffen die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Design je eigen

  spijkerbroek.

Als je echt onderscheidend wilt zijn.

Met een maatwerkproduct maak je een jeans die niet alleen gepersonaliseerd is naar jouw wensen en ideeën ook de fit is speciaal aangepast zoals jij die wilt, slim fit of juist niet alles kan. Kies je stof, wassing, voering, persoonlijke ontwerpopties en in drie weken is jou nieuwe denim binnen.

Een unieke jeans.

Met deze denim opzet kan je een unieke broek samenstellen en heb je de mogelijkheid om de perfecte pasvorm en eindeloze manieren om jouw jeans te personaliseren. Al je gemaakte patronen worden veilig opgeslagen in de database, waarmee je in de toekomst gemakkelijk herhaalbestellingen kunt doen.

Altijd de perfecte jeans

De aanschaf van een jeans op maat zal echt anders zijn dan die van traditionele jeansmerken. Je beheert je eigen product. De jeans wordt precies volgens jouw behoefte geproduceerd. Elke keer opnieuw!