Circolo 1901

CIRCOLO 1901

Begint bij authentiek en origineel

Circolo 1901 gaat voor authenticiteit en origineel. Ze brengen een super moderne, gemakkelijke en comfortabele colbertjes, die je vaardigheid om stijl uit te stralen zonder iets te doen om dat te bewijzen. Met andere woorden een gemakkelijke outfit in een manier van dragen die ongekend was.

Circolo 1901

THE EASY JACKET

De essentie van Circolo 1901 is om jou te verassen met een geverfd en bedrukt, ultra ligt gebreid colbertje met unieke eigenschappen zoals comfort en pasvorm. De jasjes van Circolo 1901 vormen zich direct aan naar jouw lichaam, wie het draagt. Dit alles zorg zorgen voor een uniek en uitzonderlijk product.

Circolo 1901

Innovatie en ontwikkeling.

De oprichter van Circolo 1901 is een Italiaanse textielindustrieel, Gennaro Dargenio is geboren in Barletta, een stad in het hart van Puglia. Met zijn dertig jaar ervaring in de modeproductieproces en voortdurende toewijding aan productontwikkeling en innovaties, is Gennaro zijn doel altijd geweest om historisch Italiaanse cultuurgoederen te transformeren door het gebruik van alternatieve materialen. Creativiteit, ervaring en innovatie zijn de ingrediƫnten van dit innovatieve, uitzonderlijke modeproduct. Ervaar het zelf en kom langs bij van den Broek Herenmode in haarlem.

CIRCOLO 1901

In detail in onze winkel.

VALT CIRCOLO 1901 U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken