Bugatti

Bugatti

Bugatti staat al sinds 1978 voor diversiteit en innovatie. Mede door het volgen van de traditie. Toch ontwerpt Bugatti modern en trendy en weet altijd vitaliteit uit te stralen, ieder seizoen opnieuw. Dit zorgt voor een internationaal succes ook bij van den Broek Herenmode. Wij verkopen dit modelabel al jaren met groot succes. Bugatti wordt dus gekenmerkt door een sportieve uitstraling met een klassiek tintje voor de moderne man.

Sportief, modern en of klassiek, wat past het beste bij jouw!

Jack of winterjas of regen jas Bugattie heeft het.

Bugatti

Bugatti is een van de merken die al lang bij Van Den Broek Herenmode in de collectie zit. Wij bieden dit seizoen jacks en jassen aan. Bugatti is vooral groot geworden met deze twee artikelen en zijn ze naar onze mening de sterkste in het segment. Bugatti beweegt zich in het midden segment van de markt. Je vind een goede collectie ons in de Generaal Cronjestraat in Haarlem.

Bugatti

Voor elk draagmoment wat de gelegenheid ook is.

Elegante wollen jassen geruit, uni of een visgraatje stijlvolle ontwerpen ieder seizoen opnieuw. Aan ieder detail wordt gedacht zowel aan de voorkant maar zeker ook de achterkant. Sluitingen zijn er met knopen en rits, een tijdloze metgezel. Gecombineerd met een unconstructed colbert en een slanke chino of 5-pocket creƫer je een volledig moderne look voor zakelijk en/of vrije tijd. Een elegante zakelijke veter of laars met de juiste riem maken jou outfit compleet.

VALT BUGATTI U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Fynch Hatton

Casual, natuurlijk, verfijnd anders.

 

Premium kwaliteit! met hoge eisen aan het materiaal, weerspiegeld in het feit dat er voornamelijk natuurlijke vezels gebruikt worden.

Digel

Verfrissend jong merk.

 

Gemaakt met de beste materialen die er voor zorgen dat jij maximale comfort hebt en het kreukherstellend vermogen is subliem.

Olymp

Diversiteit innovatief en gemak.

 

OLYMP staat voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen, zoals strijkvrij.

Pierre Cardin

Jeans en 5-pocket broeken.

 

De perfecte pasvorm! je vind het o.a. bij Pierre Cardin daarbij opgeteld het draagcomfort gekoppeld de prijs kwaliteits verhouding.