Bugatti

Van sportief, modern en of klassiek. Wat past het beste bij jouw!

Bugatti staat al sinds 1978 voor diversiteit en innovatie. Mede door het volgen van de traditie. Toch ontwerpt Bugatti modern en trendy en weet altijd vitaliteit uit te stralen, ieder seizoen opnieuw. Dit zorgt voor een internationaal succes ook bij van den Broek Herenmode. Wij verkopen dit modelabel al jaren met groot succes. Bugatti wordt dus gekenmerkt door een sportieve uitstraling met een klassiek tintje voor de moderne man.

Bugatti

Jacks en jassen.

Bugatti is een van de merken die al lang bij Van Den Broek Herenmode in de collectie zit. Wij bieden dit seizoen jacks en jassen aan. Bugatti is vooral groot geworden met deze twee artikelen en zijn ze naar onze mening de sterkste in het segment. Bugatti beweegt zich in het midden segment van de markt. Je vind een goede collectie ons in de Generaal Cronjestraat in Haarlem.

Loading...

Bugatti

Mode voor het hier en nu: helder en modern

Elegante wollen jassen geruit, uni of een visgraatje ontworpen met een stijlvolle achterkant sluiting met knopen en rits – een tijdloze metgezel. Gecombineerd met een unconstructed colbert en een slanke chino of 5-pocket creĆ«er je een volledig moderne look voor zakelijk en/of vrije tijd. Een elegante zakelijke veter of laars met de juiste riem maken jou outfit compleet.

BUGATTI

In detail in onze winkel.

VALT BUGATTI U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken