Aeronautica Militare

Sportief en stoere in dagelijks gebruik.

Aeronautica Militare De naam verraad al de stijl van dit Italiaans mode label. Ook dit herfst winter seizoen weer veel uit katoenen vesten en polo’s, gebaseerd op de italiaanse luchtmacht. De uitstraling van dit modieuze kledingmerk is stoer en tegelijkertijd verfijnd, met veel unieke details en is een mooie aanvulling op de collectie die van den Broek Herenmode voert. Ga jij voor sportief, stijl en kwaliteit kom dan eens kijken in onze winkel in Haarlem. De collectie bestaat uit Jacks, polo’s, shirts, T-shirts, truien en vesten.

Aeronautica Militare

Draag comfort staat voorop!

Aeronautica Militare Gaat altijd voor draagcomfort in optima forma. Ze werken mede daarom veel met stretch stoffen. zoals eerder vermeld is alles geïnspireerd door en geheel verweven met de Italiaanse luchtmacht zoals schilden, tekens en emblemen die ook de Italiaanse luchtmacht nu nog steeds dragen. Dit is een modelabel voor de sportieve man die van Italiaanse raffinement en kwaliteit houd. Laat je verrassen door de leuke details.

Loading...

AERONAUTICA MILITARE

Een jong merk met toch een lange geschiedenis.

De geschiedenis van dit Italiaanse modelabel begon vlak na Tweede wereldoorlog en in de jaren 60 van de vorige eeuw specialiseren ze zich in de productie van hoogwaardige leren jacks.
Vanaf 2004 is het contractueel vast gelegd dat Aeronautica Militare het alleen recht heeft op alle formele en informele kenmerken van de Italiaanse Luchtmacht. Zoals vlaggen badges en emblemen. Dit betekende het startschot voor de introductie van vele succesvolle kledinglijnen die sindsdien door het bedrijf op de markt zijn gebracht.

Aeronautica Militare

Geheel eigen uitstraling.

Door deze opvallende kenmerken te combineren met de superieur vervaardigde kledingstukken, ontstaat een merk met een unieke identiteit. Omdat Aeronautica zo intensief verweven is met de ‘Italian Air Force’, zullen vooral de bewonderaars van de krijgsmacht dit merk goed kunnen waarderen. Met vanzelf sprekend de echte Italiaanse pasvorm, waar ook de modebewuste Nederlandse man zich prettig in voelt. Dit houdt in dat de snit enigszins slank gesneden is.

VALT AERONAUTICA MILITARE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken