Maat shirt

Shirt op maat

“Made With Care For You”

Een maatshirt wordt door ons bij jou aangemeten doormiddel van een pasmodel of met bodymeasuerment. Meten aan de hand van een pasmodel gebeurt met een shirt die het meest in de buurt komt van hoe het shirt zou moeten zitten. Aan de hand daarvan worden er aanpassingen gedaan, zodat het shirt 100% comfortabel zit en jij weet hoe dat voelt. Bij op het lichaam opgemeten kan je het nog preciseer op jouw lichaam afstemmen. Na het opmeten gaan we verder met het styleren van het shirt, de mogelijkheden zijn, zoals je mag verwachten bij van den Broek Herenmode, eindeloos. Je hebt keuzen uit tientallen boorden en manchetten. Knopen in allerlei kleuren en diktes, ook kan je aanpassingen doorvoeren in stiksel, kleur, design, knooplijst wel of geen borst zak enz. . Na dit alles worden je gegevens veilig opgeslagen in ons systeem en doorgestuurd naar de fabrikant. Na ongeveer 4 weken is je shirt gemaakt en bij ons afgeleverd en kan jij het shirt bij ons ophalen. Al je maat gegevens worden uiteraard discreet en veilig bewaard en bij een volgende aanschaf hoef je in principe alleen een nieuw stofje uit te zoeken en eventueel het design aan te passen.

Maatshirt

“DESIGN YOUR OWN”

Met een maatshirt van van den Broek heb je de keuze uit op zijn minst 250 prachtige luxe Engelse en Italiaanse shirt stoffen van Thomas Mason. Kies jou stof, passend bij het seizoen jouw huidskleur en het doel van jouw kleding. vanzelf sprekend zijn deze stoffen van de hoogste tot de allerhoogste en fijnste kwaliteit. Keuzen te moeilijk! Wij helpen en adviseren je opmaat. Een overhemd op maat gemaakt geeft een gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is, kan een standaard overhemd nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat overhemd. Personaliseer uw maatshirt door zelf uw manchet, kraag, knoop, shirtlijst binnenkant van de kraag/manchet, wel of geen borstzakje om er een paar te noemen. Heeft u een eigen idee? Schroom niet om het met ons te delen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw maatshirt.Een maatoverhemd gaat bij ons vanaf € 99,-

Maat werk overhemd

Boorden

Je kunt kiezen en diversen type boorden cut away, semi cut away, wide spread, extreme wide spread, wide spread round, classic, classic round, kent, button down en hidden button down. al deze boorden zijn in verschillende hoogtes te krijgen 2.8, 3.2, 4.0 en 4,8 ook zijn er mao boorden in de hoogte van 2.0, 3.0 en 4.0 of wil je een tuxedo (smokingboord) of een tab boordje het kan allemaal.

Een maatshirt ook iets voor jou!

Vanzelf sprekend is ieder detail aan te passen naar jou wensen!

0
Verschillende Stoffen
0
Model opties
0
Verschillende kragen
0
Pasvorm aanpassingen

Shirt op maat

Manchetten

Vanzelf sprekend heb je voor de manchetten ook zeer veel keuzen mogelijkheden. Ieder manchet kan in de breed 5 of 7 cm met één knoop of verstelbaar met twee knopen. De manchet kan afgerond gehoekt of zelfs in een ellips. ook zijn diverse soorten dubbele manchet te realiseren.

Handmade Shirt

Knoop op stift

Doordat de knoop met de hand verhoogt is aangebracht sluit het shirt mooier. Bijkomend voordeel is dat de knoop vaster op het shirt komt te staan waardoor deze minder snel loskomen.

Maat overhemd

Onder afwerking zijnaad

Dit fraai af gewerkt stukje aan de onderkant van het shirt Dit driehoekje geeft extra versteviging aan de zijnaad en gaat het uitscheuren van het voor en achterpand tegen.

Maat werk shirt

Schouderstuk

Het schouderstuk kan in één of twee 2 delen uitgevoerd worden dit deel van het shirt heet jukstuk, als je laat uitvoeren in twee delen ligt het jukstuk iets verdraait in de stof. Door de aangepaste draadrichting komt er meer rek in de stof. Dit leidt tot meer comfort in het shirt

GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak.

Laat je shirt speciaal voor jouw maken precies zoals jij dat wil voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt.

Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Contactgegevens

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (optie)

Aanvullende informatie/vragen

Datum (optie) Op maandag vanaf 13.00 uur en alleen op de laatste zondag van de maand

      Gewenste aanvangstijd (optie)

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1300.- euro

Smoking

Luxe, Chique, anders

Smoking, Dinner Jacket of alleen een los smoking jasje de mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant!

Schoenen

De dag van je leven.

Bij een trouwkostuum die niemand heeft past uiteraard een Miotinto schoen in jouw kleur je kunt uit veel kleuren kiezen of stel je eigen kleur samen alles kan!

Trouwkostuum opmaat

De dag van je leven.

zoek jij een trouwkostuum die niemand anders heeft met een ongeëvenaarde pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!