Maatwerk

Kostuum op maat

‘DESIGNED BY YOU!’

De keuze voor een maatkostuum neem je weloverwogen, de rede kan verschillend zijn. Een speciale aangelegenheid bv een bruiloft, sollicitatie of een feest. Een uniek moment Of voor je werk, wat de rede ook is je kleding is een uitdrukking van je voorkomen. Een strak getailleerd op maat gemaakt kostuum accentueert een bewuste en standvastige houding. Of heb je liever een ruimvallend maatkostuum de keuze is geheel aan jou. Alles kan voor ieder postuur. Een opmaat gemaakt pak wordt vaak gezien als luxe, als je onze prijzen ziet is het voor bijna iedereen weggelegd om deze luxe te kunnen ervaren. Je hebt al een kostuum helemaal op uw lichaam aangemeten voor € 429,-. Alle collecties, Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade worden op een ambachtelijke maakwijze vervaardigt, volgens een traditioneel Italiaans concept. Dat betekent dat het patroon van een colbertje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgen en ‘op het lichaam’ worden gedragen wat een zeer comfortabel draag comfort geeft en ook nog eens een zeer chique uitstraling. Wij werken uitsluitend met Italiaanse stoffen die van nature een natuurlijke, zachte en soepele eigenschappen hebben en licht in gewicht zijn. Wat je maat en lichaamsbouw ook is, maatwerk is er voor iedereen van groot tot klein, ook voor jou!

Maatkostuum
Trouwkostuum

Colbert op maat

Make my day!

Het dragen van losse jasjes is de laatsten tijd ongelofelijk snel in populariteit toegenomen. Een jasje op maat kan je los dragen op kantoor, binnenshuis, op feestjes, tijdens etentjes… Het wordt heden ten dage als algemeen geaccepteerd kledingstuk gezien. Zowel chic en formeel, als sportief en informeel. Breek het pak en geef een eigentijdse twist aan je moment. Stel je eigen colbert samen volledig op maat. Het verschil zit in de details: de stofkwaliteit, het dessin, de voering, Verrassende stiksels, bijzondere knopen…… Ontwerp je eigen colbert geheel naar jouw ideeën. Wij helpen u graag bij het creëren van een elegante pasvorm en een stijlvol, eigentijds design dat bij jouw past. Je hebt al een colbert helemaal op uw lichaam aangemeten vanaf: € 289,-. Je hebt keuze uit meerdere stofkwaliteiten vanaf super 80 tot super 170. Ook is de maakwijze (lees draagcomfort en luxe) door u zelf te bepalen. Zo kunt u o.a. kiezen uit Semi Traditioneel, Traditioneel, Full canvas, Handmade en Unconstructed, Ervaar de luxe van puur maatwerk en je wilt zeker niet anders meer. Je ontwerp is rond de vier weken pasklaar bij ons binnen.

Maatcolbert

Shirt op maat

MAKING SHIRTS PERSONAL

Naast het maatkostuum, -colbert heb je bij ons, van den Broek herenmode, ook de mogelijkheid om een maatshirt geheel naar jouw wensen en ideeën te laten maken. Personaliseer je maatshirt door zelf o.a. je manchetten, kragen en monogram te kiezen. Een overhemd op maat gemaakt geeft je het gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is kan een standaard overhemd je nooit de fit bieden die je kan verwachten van een maat overhemd daarbij heb je ook de keuze uit de mooiste Italiaanse stoffen geleverd door één van de beste stoffenleverancier ter wereld, Thomas Mason. Een maatoverhemd begint bij ons vanaf € 99,-

Maatshirt

Maat Jeans

‘Design je eigen spijkerbroek’

Nieuw bij ons in de winkel, denim op maat gemaakt! Ons doel is om jou de perfect passende one-of-a-kind jeans aan te kunnen bieden. De enige manier om dat echt voor elkaar te krijgen is een op maat gemaakt jeans, met de aller beste comfort en luxe. Dit alles gemaakt met de beste stoffen ter wereld die vandaag de dag beschikbaar zijn. Buiten de pasvorm en fit zijn er diverse details aan te passen. dan hebben we het over o.a. de achterzakken, rist of knoopsluiting, kleur van de diverse stiksels.

GEPERSONALISEERDE JEANS!

Handmade and hand-finished ITALIAN shoes.

‘Creëer je eigen kleur’

Bij van den Broek Herenmode zijn we er trots op dat we handgemaakte, op bestelling gekleurde Italiaanse schoenen toegankelijker en betaalbaar kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een paar schoenen in een bepaalde kleur? Neem geen genoegen met bijna perfect, wanneer je nu de perfecte match tussen uw schoenen en outfit kunt maken. Werk je onderscheidende persoonlijkheid af met een paar schoenen die je karakter niet alleen aanvullen, maar ook verheffen. Het is deze finesse die de geest van een echte heer bepaalt.

Handgemaakte schoenen

Smoking op maat

Made With Care

Een opmaat gemaakte smoking kan ook op diverse manieren gemaakt worden je hebt de keuzen uit Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade en worden allemaal volgens de ambachtelijke manier gemaakt dit alles volgens het traditioneel Italiaanse concept. Alle stof waar je uit kunt kiezen zijn uitsluitend van Italiaanse makelij die hebben van nature een zachte en soepele eigenschappen. Tevens zijn ze licht in gewicht.

Maat smoking

Contactgegevens

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (optie)

Aanvullende informatie/vragen

Datum (optie) Op maandag vanaf 13.00 uur en alleen op de laatste zondag van de maand

      Gewenste aanvangstijd (optie)

GEÏNTERESSEERD?

Maak, geheel vrijblijvend een afspraak.

Laat je kleding speciaal voor jouw maken precies zoals jij dat wil. Voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt.

Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.