Andrea Zori

Modische kawliteits schoenen

Het begon allemaal in 1923 aan de zuidkant van de Dolomieten om precies te zijn in Bassano del Grappa, Italie waar iedere schoen uniek was, met de hand werd gemaakt en tot in elk detail werd verfijnd, Pas de derde generatie van de familie heeft in het jaar 2000 de stap gezet om het merk ANDREA ZORI in de markt te zetten. De waarden waar de familie zich altijd aan conformeerde; maak het mooi en goed. De ambachtelijke kunst van het het maken van een perfecte schoen met creativiteit, fantasie en behulp van moderne technologieën dit altijd met respect voor de oude tradities.

Andrea Zori

Neem de tijd voor je zelf en relax!

Altijd opzoek naar nieuwe kansen, door de houding en ondernemerschap van Andrea Zori heeft geleid tot samenwerking met vakmensen uit Veneto die het merk Andrea Zori helpen succesvol te zijn met het maken van echt ambachtelijke heren schoenen en designer sneakers van hoge kwaliteit.

Loading...

Andrea Zori

Nieuw bij van den Broekherenmode

Wij zijn er uitermate content mee om dit modische schoenen merk aan de collectie voor komend najaar/winter seizoen te kunnen toevoegen. Gemaakt van bijzondere materialen, robuust en opvallend. Gemaakt voor iedereen die houdt van vakmanschap en kwaliteit. De schoenen van Andrea Zori worden door de tijd heen er alleen maar mooier op.

VALT MIOTINTO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken