Effio

Effio

Luxe Nederlands design sok MADE IN ITALY.

Het levensveld is een speelveld. Een alledaags speelveld. Speel en trek de wijde wereld in. Zoek, onderzoek en behoud het goede. Wie in het alledaagse niet zijn weg vindt, zal deze ook niet vinden in het bijzondere. De Effio Playground laat zien dat het speelveld niet te vangen is in mathematisch afgebakende blokken. Door het blokkenpatroon heen ontstaan strepen. Horizontaal en verticaal. Zo breken de blokken zichzelf. Blauw vormt niet alleen de blokken maar ook de banen

Effio

Kwaliteits-sok met een verhaal

De verhalen komen voort uit verwondering over het alledaagse. Het gebruik van de smiley, dandy eend, waterwereld of een landschap . In het ontwerp wordt er gezocht naar een balans van zorgvuldige kleurencombinaties, grafische patronen en duurzame stofsamenstellingen. Dit najaar is er voor gekozen om het Effio design rustiger qua kleur te houden.

Effio

Draag inspiratie!

Een goed geklede man herken je aan zijn sokken. Een meer dan goed geklede man herken je aan zijn schoenen in zamen spraak met zijn sokken. Het gaat daarbij om harmonie. Zowel de sok als de schoen komen meer tot hun recht bij een fraaie afstemming. Effio doet een handreiking.

Effio

Made in Italy!

De productie geschiet geheel in Italië. Met chirurgische precisie worden de sokkencollecties gebreid op de imposante breimachines van de familie Bertoletti’s nabij Milaan. Het familie slogan is “We are the best in what we do!” De ervaring die de familie heeft opgedaan in meer dan een halve eeuw staat garant voor exclusieve kwaliteit, zeer verfijnde breisels en wonderbaarlijke kleuren. Made in Italy! Duurzaamheid! De sokken worden gefabriceerd van hoogwaardig Egyptisch katoen en USA ‘standaard’ katoen. Altijd met extra lengte en altijd met naadloze voet. De katoengaren komen van Sofil en Monticolor en zijn vrij van schadelijke toxines; OEKO-TEX® Standard 100. Effio ambiëren schoon en eerlijk ondernemerschap met respect voor mens, dier en milieu. Een deel van de collecties bestaat uit biologische katoenen; volgens de ‘Bio Philosophy’ – GOTS..

SFEERBEELDEN VAN EFFIO

Effio in detail

VALT EFFIO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken