Stap voor stap

Selecteer jouw stof

Wij bieden een uitgebreid scala aan Ruiten, strepen en printen in een zeer breed kleuren palet. Van klassiek wol tot aan exclusieve mengingen met o.a. zijde, hennep of kasjmier.

Maat opmeten

Met 105 mogelijke punten van veranderingen in ons basis patroon en nog eens 48 als het gaat over het shirt’s, hebben wij veel mogelijk heden om je zorgvuldig op te meten, uiteraard afgestemd naar jouw wensen (superslim, slim, regular) Met als resultaat! De perfecte pasvorm, natuurlijk.

Draag met plezier

Proost op de liefde, lang en gelukkig.

Met de geruststelling wetende dat jij er op je aller best uitziet. je kan met een gerust hart genieten van de momenten die er toe doen.

Bestelling

Ready, set, go!

Voor dat je het weet, is het besluitvormings-proces voorbij, verwelkomen we je terug om je opmaat gemaakte kleren te passen om er zeker van te zijn dat alles geheel naar jou tevredenheid is. Mocht er onverhoopt iets nog niet geheel naar wens zijn, lossen wij dat meteen voor je op.

Vragen?

Wij hebben antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd een opmaat gemaakt trouwkostuum te laten maken, moet ik daar een afspraak voor maken?

Je bent van vanzelfsprekend altijd welkom om zo langs te komen, maak je vooraf een afspraak geeft dat ons de tijd en ruimt om te plannen zodat we alle tijd en aandacht voor jou hebben.

Hoe lang duurt het totdat mijn bestelling klaar is?

het duurt gemiddeld tussen de 4 en 5 weken, niet inbegrepen een extra week voor kleine aanpassingen. Maar als het om een bruiloft gaat is verstandig 3 maanden voor de grote dag, voor de zekerheid.

Hoe duur kost een voor mij opmaat gemaakt trouwkostuum?

Een maatkostuum begint bij ons vanaf 429.- Euro en loopt tot High-end. Wij hebben voor iedereen genoeg keuzen. Natuurlijk, de prijs van jou kostuum hangt geheel af van de keuzen van je stof,de maak wijzen en enkele andere designopties zoals fantasie voering, anders gekleurde knoopsgaten.

GEÏNTERESSEERD?

En er is nog veel meer.

inclusief alles wat jij nodig hebt om er tegelijk strak en elegant uit te zien.

Heb je iets gezien waar je geïnteresseerd in bent of wil je meer weten, we horen het graag van je. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of kom langs in de winkel, wij helpen graag.

Hieronder staan ook nog pagina’s met informatie.

Maatkostuum maatshirt maatsmoking

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1300.- euro

Smoking

Luxe, Chique, anders

Smoking, Dinner Jacket of alleen een los smoking jasje de mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant!

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp eenvoudig tot in de kleinste detail jou shirt ook de pasvorm kan je geheel aanpassen in jou eigen stijl.

Trouwkostuum opmaat

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!