Trouwkostuum op maat!


WAT GA JIJ DRAGEN OP JOUW BRUILOFT?

Voordat je zegt ‘Ja Ik wil’ om met de liefde van je leven te trouwen, moet je bedenken wat te dragen op jou meest speciale dag. Of je nu op zoek bent naar iets low-key of juist extravagante, één ding is zeker: je wilt er geweldig uit zien en je nog beter voelen. Door te kiezen voor CustomMade (op maat gemaakt) trouwpak hebt de vrijheid om te creëren wat jij wil. Tot in het kleinste detail. Geen stress, geen compromissen. Gewoon op je gemak met kundig begeleiding en advies.

Afspraak maken!

of heb je een vraag?

Maatkostuum, alles wat jij nodig hebt om er tegelijk strak en elegant uit te zien.

Heb je iets gezien waar je geïnteresseerd in bent of wil je meer weten, we horen het graag van je. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of kom langs in de winkel, wij helpen graag.

Op maat trouwkkostuum


Neem de tijd voor je zelf en relax!

Nodig je vader, toekomstige schoonvader, getuigen je beste vriend uit en bereid je voor om wat plezier te beleven! We reserveren minimaal 1.5 uur, zo hebben we voldoende tijd voor wat drinken en luisteren naar jou persoonlijke wensen en behoefte. Tevens lopen we dan rustig door iedere stap van het proces. Weet je al wat je wil! Vertel het ons vooraf. Is het de eerste keer dat je een maatkostuum laat aanmeten, uiteraard geen enkel probleem. Wij begeleiden je zorgvuldig in jou tempo door het gehele proces.

Loading...

Maakwijze

Wat zijn de verschillen!

Klik hier

Werkwijze

Wat kan je verwachten!

Klik hier

Uitgelicht

Voorbeelden

Klik hier

Trouwkostuum tailormade


Waarom nu juist een Trouwkostuum opmaat?

Waarom steeds meer mensen voor een kostuum opmaat kiezen is ons niet vreemd. Het is een bijzonder leuke onderneming met ongekende mogelijkheden. Kleding en een trouwkostuum misschien wel in het bijzonder is jou visitekaartje naar de buitenwereld. Een goed zittend trouwkostuum is dan ook uiterst belangrijk. Een maatkostuum is het beste te omschrijven als het uitkiezen van een nieuwe auto. Hij bestaat nog niet, moet nog gecreëerd worden en alle mogelijkheden zijn nog blanco. Het grote voordeel van een trouwkostuum opmaat is dan ook dat het iets unieks is, speciaal naar jouw wensen en ideeën gemaakt. Je kiest o.a. de stof, de voering, de knopen, je initialen, de pasvorm en de maakwijze (o.a. traditioneel, fullcanvas of handmade) om maar wat te noemen. Alles is uniek, het sluit aan met een perfecte elegantie en draagcomfort. Met een trouwkostuum opmaat verzeker je jezelf van de uitstraling waar jij nu juist op uit bent. Wij staan je graag bij in dit hele proces en bieden je graag de nodige informatie wanneer je daar behoefte aan hebt.

Trouwkostuum


DE GROTE DAG!

Een dag in de schijnwerpers…

Een dag om te stralen…

Een dag om nooit meer te vergeten

voor de rest van je leven…

Een uitgelezen dag voor een opmaat

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1300.- euro

Smoking

Luxe, Chique, anders

Smoking, Dinner Jacket of alleen een los smoking jasje de mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant!

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp en creëer  eenvoudig tot in de kleinste detail jouw eigen shirt ook de pasvorm kan je geheel aanpassen in jou eigen stijl.

Schoenen

De dag van je leven.

Bij een trouwkostuum die niemand heeft past uiteraard een Miotinto schoen in jouw kleur je kunt uit veel kleuren kiezen of stel je eigen kleur samen alles kan!