Meyer

Meyer

55 jaar kwaliteit, tot in de kleinste details.

De broeken van Meyer hebben dit seizoen een nieuwe look gekregen en beschikken over alle bijzondere details die kenmerkend zijn voor echte MEYER broeken. Hoogwaardige zakken, perfecte pasvorm, functionele details. Altijd een stijlvolle ontwerp, dit zijn zo wat zaken wat Meyer broek zo speciaal maakt. Sinds 1960 worden de broeken van Meyer geproduceerd in eigen Europese fabrieken. Meyer besteed veel aandacht aan kwaliteit, maar ook verantwoordelijkheid nemen. Naleving van internationale sociale en ecologische normen en waarden word veel aandacht besteed. FLOCERT ´s werelds grootste onafhankelijke sociale certificering-instelling controleert regelmatig de Europese fabrieken van Meyer. Dit wordt bevestigd door de fair trade keurmerk. Ook voldoen de Meyer broeken aan de Oekotex Standaard 100

FAQ items aan het laden...

Meyer

Niet spannend wel goed!

Meyer is bij ons de meest klassieken pantalon die wij in huis hebben. Voor iedere gelegenheid altijd goed. Dit seizoen wordt kleurrijk! de nieuwe herenbroeken voor de lente en zomer stralen als nooit tevoren en dat in de mooiste zomerkleuren. Allen Meyer broeken dit seizoen zijn Chino’s van licht katoen. Overtuig jezelf!

Meyer

Het DNA.

Luxe gemengde weefsels zorgen voor sublieme draagcomfort. Meyer maakt gebruik van zuiver scheerwol, fijn katoen en luchtige kapok met verfijnde kasjmierwol toevoegingen. De kenmerken van Meyers’ verschillende stijlen zijn net zo belangrijk als de zorgvuldige keuze van de stoffen. Dit word bewerkstelligd door hoogwaardige technieken, maar het hangt ook af van de materialen die deel uitmaken van de stof. Als de basis materialen in een broek niet weloverwogen worden uitgezocht, zal het serieuze gevolgen hebben voor de draagcomfort en levensduur, net als het bouwen van een huis zonder de fundering zal de levensduur van het huis ook zeer beperkt zijn.

VALT MEYER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Bugatti

Sportief, modern of klassiek.

Wat je ook zoekt bugatti heeft het zeer waarschijnlijk in huis wij vooral jacks en jassen. Veel is af en toe verrassend maar altijd degelijk je koopt geheid kwaliteit tot in ieder detail.

Pierre Cardin

Jeans en 5-pocket broeken.

De perfecte pasvorm! je vind het o.a. bij Pierre Cardin daarbij opgeteld het draagcomfort gekoppeld de prijs kwaliteits verhouding.

Desoto

Premium jersey shirts

Deze maximaal comfortabelen gebreide modieuze kort en lange mouw shirts zijn uiterst stijlvol en dat ook nog eens strijkvrij wat zoek je nog meer!

Hiltl

Duitse degelijkheid met Italiaanse verfijning.

Altijd innovatiever dan een ander. Dit zorgt ervoor dat elke klant die een hiltl pantalon koopt het gevoel krijgt dat de pantalon speciaal voor hem op maat is gemaakt.