William Lockie

Lamswollen truien in veruit de mooiste kwaliteit

De lamswollen truien van William Lockie zijn uitermaten comfortabel en voelen, als vanzelfsprekend, zeer zacht aan. De truien kunnen, bij de juiste behandeling in zo wel dragen als bij het wassen, een leven lang mee. Alle lamswollen truien zijn van de two-ply kwaliteit.

William Lockie

Een pullover voor het leven!

100% lamswol van het zuiverste soort.

William Lockie

100% zuiver lamswol

De lamswol die gebruikt word is voor 100% zuiverlamswol in de allermooiste kwaliteit die er te krijgen is. De 100% natuurlijke vezels worden tot de mooiste truien verwerkt in de fabriek in Hawick. Het hart van de Schotse brei – en cashmere industrie.
1874 starten William Lockie met het maken van wollen kleding. Door innovatie en de gebruikte technologieën is het gelukt om de perfecte truien te maken. Waardoor William Lockie de meest gewilde truien ter wereld is.

SFEERBEELDEN VAN WILLIAM LOCKIE

William Lockie in detail

William Lockie

Zuiver tot in iedere vezel

Het zuivere en ongelofelijk zachte water van de rivier de Teviot wat uit de schotse bergen komt en loopt langs de fabriek van William Lockie zorgt er voor, samen met het meest zuivere lamswol, een ongeëvenaarde kwaliteits-trui wat nog door niemand anders gelukt is te evenaren. Het scala aan kleuren dat geleverd word is onvoorstelbaar groot wij hebben daar een mooie selectie uit gemaakt mocht jou kleur er onverhoopt niet tussen zitten het kan altijd besteld worden bij Lockie.

VALT WILLIAM LOCKIE U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken