Vanguard Event!

28 & 29 April

Met veel plezier laten wij je dan de stijlvolle en zomerse kledingitems uit de nieuwe collectie zien. Uiteraard maken we er een gezellige dag van, waarbij we je graag adviseren onder het genot van een vers kopje koffie. En koop je voor €129,- aan Vanguard items? Dan krijg je van ons een stoer Vanguard t-shirt cadeau. Besteed je meer dan €499,- kan krijg je een fantastisch mooie leren reis tas cadeau.

Nieuwe Vanguard zomercollectie

De designers van Vanguard hebben zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de beroemde Highway 1 in Amerika. Deze bekende snelweg loopt van Seattle naar Los Angeles door een zeer divers landschap. Het wisselende decor in dit landschap en de verschillende steden die aan de snelweg zijn gelegen zijn terug te vinden in de collectie-items. Bijvoorbeeld in de contrasten en kleuren en een opvallende combinatie tussen de ruige uitstraling van het platteland en de moderne flair van de steden. Dit seizoen biedt Vanguard weer een fantastische collectie die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die je van Vanguard gewend bent.

VANGUARD

V7 rider jeans

Spring Summer 2018 Vanguard is een authentiek lifestyle label voor de moderne man. Stijl volle mannen die de waarderen inzien van het mooie en eigentijdse design. Vanguard presenteert een manlijk stoere collectie, te dragen op ieder moment van de dag of nacht. Mooie stoffen, originele details afwerking en een Denim touch staan ook dit seizoen weer centraal. City ride, wie zegt dat een stoere biker geïnspireerde look stijlvol gekleed kan zijn? Precies. Dat is juist van Vanguard heeft gedaan het beste van klassieke stijlen met luxe stoffen en afwerkingen. Ooit gedacht dat een ronde-hals T-shirt met een blazer jasje er zo geweldig uit kan zien. Maak jou stijl af met een v7 slim-jeans in een stretchy, zon gebleekte blauwe stof.

Loading...
Loading...

Vanguard

Misschien jou Life Style

Een merk met een bijzondere casual uitstraling voor de zelfbewuste man. Vanguard haalt zijn inspiratie uit de tochten door het ruige Amerika. Altijd met een mooie opbouw van basic items tot aan uitgewerkte items met een mix van materialen en details. Denk daarbij aan stoere items met uitgewerkte details en contrasten, kleding met herkenbare biker details. Het word meteen duidelijk waar Vanguard voor staat: Een verfijnd, stoer kledingmerk, voor de moderne man