Vanguard

kleding voor echte kerels

Vanguard is avontuur in optima forma! Hou jij daar van en wil je dat ook uitstralen dan is Vanquard zeker iets voor jou. Vanguard heeft broeken en bermuda’s, jeans, polo’s, t-shirts, overhemden, jacks en truien. Dit alles In een herkenbare Vanguard stijl, Altijd sportief en tegelijkertijd stoer met veel comfort en kwaliteit. Tot in ieder detail van het kledingstuk.

 

VANGUARD

V7 rider jeans

De V7 Rider gemaakt met vakmanschap en oog voor detail. De ultieme jeans voor als je er stoer en casuele wilt uitzien, zowel naar je werk als vrije tijd.

Loading...

Vanguard

Get ready

Vanguard is een lifestyle herenmode label met een uitgesproken casual uitstraling in het midden segment voor de zelfbewuste kerel. De collectie is geïnspireerd op een ontdekkingsreis met een klassieke motor door Amerika trekkend langs de grote steden.

SFEERBEELDEN VAN VANGUARD

Vanguard in detail

Loading...

Vanguard

Misschien jou Life Style

Een merk met een bijzondere casual uitstraling voor de zelfbewuste man. Vanguard haalt zijn inspiratie uit de tochten door het ruige Amerika. Altijd met een mooie opbouw van basic items tot aan uitgewerkte items met een mix van materialen en details. Denk daarbij aan stoere items met uitgewerkte details en contrasten, kleding met herkenbare biker details. Het word meteen duidelijk waar Vanguard voor staat: Een verfijnd, stoer kledingmerk, voor de moderne man

VALT VABGUARD U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken