TENSON

Outdoor marktleider

Op het eerste gezicht simpel en eenvoudig, maar bij nader inzien modern en cool. Design en mode uit Zweden wordt getypeerd door een praktische, maar trendbewuste benadering. De gewaardeerde Zweedse stijl past perfect bij de hedendaagse leefwijze en mag dan ook rekenen op wereldwijde faam. Outdoormerk Tenson belichaamt deze stijl ten voeten uit en verenigt functionaliteit met een sportieve fashion sense.

TENSON

Onderscheidend door constante innovatie

Voor nu en naar de toekomst.

Loading...

TENSON

MPC

Al ruim een halve eeuw onderscheidt Tenson zich door constante innovatie op het gebied van functionaliteit en comfort. Waar andere merken vaak voor bestaande materialen kiezen, ontwikkelt Tenson zijn eigen materiaal. Het bekendste voorbeeld is MPC, een water- en winddichte coating. ‘A way of living since 1951’. Toonaangevend outdoor- en sportmerk Tenson is opgericht in 1951 door Paul Rydholm, in het Zweedse kustplaatsje Varberg. Functionaliteit zit verweven in het DNA van het merk; de innovatieve designs zijn volledig gericht op het actieve buitenleven en bieden bescherming tegen de meeste extreme weeromstandigheden.

SFEERBEELDEN VAN TENSON

Tenson in detail

TENSON

Functioneel maar ook stijlvol

Tenson is een vooraanstaand merk binnen de outdoor-, ski- en zeilwereld, maar toont zich tevens opvallend stijlvol. Het merk verenigt ongekende functionaliteit met een frisse kijk op mode. Voor liefhebbers van een uitdagende en ongedwongen levensstijl; ‘the Tenson way of living!’

VALT TENSON U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken