Peuterey

Licht gewicht jacks en jassen

Peuterey een Italiaans modemerk wat sinds 2002 bestaat. Peuterey heeft als uitgangspunt dit seizoen de legendarische casual, relaxte Californische vibe. De kenmerkende high-end Made in Italy vakmanschap van Peuterey gecombineren met een cool, internationaal look maakt ook dat het dit zomerseizoen weer iets unieks heeft gebracht. De silhouetten zijn hyper comfortabel, de materialen zijn licht en zacht. Alles geeft een gevoel van gezonde rust. Ieder jack is ontworpen om veelzijdig en functioneel te zijn.

PEUTEREY

Italiaanse design en functionaliteit

Een mix en match van verschillende materialen en texturen zorgt voor charmante contrasten. Licht donsjacks met delen in lichtgewicht materiaal voor een ergonomisch effect, terwijl de iconische veldjassen van Peuterey nylon en jersey combineren. De high-tech materialen zijn waterdichte en windafstotend gemaakt. Peuterey staat voor praktisch, veelzijdig, tijdloos, stijlvol en modern.

Loading...

PEUTEREY

Jassen & Jacks

De strak vorm gegeven Italiaanse jassen van Peuterey passen goed samen in een casual en trendy stijl. Ga extra elegant naar je werk met dit high-end merkte. Het concept van Peuterey is simpel, modern en ietwat sober. Dankzij aandacht voor alle details, fraaie belijningen en een uitstekende pasvorm is elke collectie een succes.

SFEERBEELDEN VAN PEUTEREY

Peuterey in detail

PEUTEREY

Kom langs en laat je verrassen.

Wij bij van van den Broek herenmode in Haarlem helpen jou graag bij het samenstellen van een persoonlijke outfit, voor zowel zakelijk, feestelijk en vrijetijd. Wij zijn de betere herenkledingzaak in Noord-Holland voor Haarlem en omgeving zoals Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Santpoort, Hoofddorp enz.

VALT PEUTEREY U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken