Olymp Signature

Handschrift van perfectie!

Het Shirt zonder compromissen, ontwikkelt met een karrevracht aan ervaring in ieder onderdeel en detail. Pasvorm, Materialen en verwerking. Met het duidelijke Olymp handschrift. Het shirt wat een waren afspiegeling van je identiteit is.

Olymp Signature

Ook Signature is Strijkvrij en dan ook echt strijkvrij

Premium Strijkvrije Shirts. Zoals je gewent bent van Olymp, zijn ook de Signature shirts strijkvrij gemaakt. De shirtstoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor de overhemden kreukloos uit de was komen maar ook tijdens het dragen niet gaan kreukelen. Met andere woorden je loopt er altijd verzorgt bij. Dit alles zoals je gewent bent van Olymp zonder consequenties voor het draag comfort. Alle stoffen zijn 100% premium katoen.

Loading...

Olymo Signature

Premium overhemden

Voor deze shirts worden hoogwaardige materialen gebruikt in combinatie met gespecialiseerde verwerkingsmethoden. De premium overhemden worden hoofdzakelijk gemaakt van hoogwaardige full-twill stoffen. De fijnste katoenen kwaliteit zorgt er voor dat de shirts heerlijk zacht zijn. De verschillende wevingen die worden gebruikt voor deze speciale overhemden zorgt voor een rijke stof met een vollere uitstraling en gevoel die tegelijkertijd wel fijn draagt en niet stug of hard is. Uiteraard zijn ook de baleinen bij deze premium overhemden van OLYMP te vervangen

SFEERBEELDEN VAN OLYMP SIGNATURE

Olymp Signature in detail

Olymp Signature

Premium pasvorm

De SIGNATURE shirts zijn uitgevoerd in een tailored-fit met een modern silhouet. De pasvorm valt tussen de OLYMP modern-fit en body-fit in. Wat voor Olymp nieuw is dat iedere boordmaat zijn eigen bodymaat heeft, dit in tegenstelling tot de andere overhemden, waarbij twee boordmaten dezelfde bodymaat heeft. Door voor iedere boordmaat een eigen maatvoering te houden is er voor iedere man een perfect zitten overhemd, wat een perfecter resultaat en pasvorm geeft.

VALT GANT U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken