Olymp

Een wereld product gewoon bij ons in de winkel

Dit Duitse familie merk heeft in 1951 de deuren geopend en staat bekent om zijn prijs-kwaliteitsverhouding en de bijzondere aandacht die ze besteden aan de detail en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Vandaag de dag worden de shirts van Olymp in meer dan 40 landen wereldwijd verkocht en heeft de omzet zien groeien tot inmiddels 225 miljoen euro in 2014 ook in de eerste helft van 2015 is er weer een stijging van 7% gerealiseerd. Dit zegt een hoop over Olymp, helemaal als je bedenkt dat het in de gehele kledingsector moeizaam gaat. Olymp is een echt mannen merk die ook sterk let op de naleving van de kwaliteit, werkt alleen samen met leveranciers die milieubewust te werk gaan en ook voor goede arbeidsvoorwaarden zorgen. Daarom ook dat Olymp de Oeko-Tex 100 standaard hanteert.

Olymp

Strijkvrij maar dan ook echt strijkvrij

Droog zijn de hemden al goed glad. Eventueel resterende kreukels worden door uw lichaamswarmte tijdens het dragen vanzelf glad. Dit alles overigens zonder consequenties voor het draag comfort. Alle stoffen zijn 100% Katoen.

Loading...

OLYMP

Geen Fabeltje

De strijkvrije overhemden van Olymp zijn van absolute topkwaliteit, niemand houd van strijken, enkelingen daargelaten, vandaar dat de volledig strijkvrije LUXOR serie van Olymp zo’n succes zijn, ze zijn er in de modellen comfort Fit (ruime pasvorm), Modern Fit (Modieus getailleerd) en Olymp level Five (Body Fit Strak getailleerd). Droog zijn de hemden al goed glad. Eventueel resterende kreukels worden door uw lichaamswarmte tijdens het dragen vanzelf glad. Dit alles overigens zonder consequenties voor het draag comfort. Alle stoffen zijn 100% Katoen. De vezels van het katoen heeft een speciale behandeling gehad. Indien u toch wilt strijken, vermijd dan te hete strijkijzers (maximaal 2 stippen). Boorden en manchetten slechts kort en binnenstebuiten strijken.

SFEERBEELDEN VAN Olymp

Olymp in detail

OLYMP

3 Verschillende Modellen

Body Fit, Modern Fit en Comfort Fit De pasvorm van een Olymp overhemden veranderen niet, of ze worden minimaal aangepast zodat je er weinig van zult merken. Olymp level 5 zijn shirts voor jongere slanke mannen. De level 5 collectie is getailleerd en kan zowel casual als zakelijk gedragen worden. De Modern fit overhemden zijn ook getailleerd maar zeker niet te strak, ze hebben een nette uitstraling en zijn bij alle gelegenheden te dragen. De comfort Fit modellen van Olymp vallen ruim. De Comfort Fit modellen zijn ook bij alle gelegenheden te dragen. Ieder seizoen opnieuw zijn er weer vele nieuwen kleuren. Kom langs voor de nieuwe voorjaars- zomer collectie of kijk en koop online.

Loading...

VALT OLYMP U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken