Museum

Museum the original

In 1984 besluit een groep vrienden het ruige en wilde landschap van Canada te verkennen. Het weer slaat geheel om het wordt guur en alles bevriest, maar de lokale bevolking lijkt er geen last van te hebben. Hun geheim? Ultrasterke, beschermende en warme jassen, Niemand in Europa had ooit eerder zoiets gezien laat staan gemaakt.

De ultieme PARKA.

Strak Italiaans design, voor het dagelijks gebruik.

Museum the original

De lijnen van het modemerk Museum geven een eigentijdse, moderne draai aan de traditionele Noord-Amerikaanse stijl. Technische jassen geschikt voor dagelijks gebruik. Ervaar het zelf om trek er eens eentje aan.

Museum the original

Blijf ook in de winter warm, dus voel je optimaal comfortabel.

Het verleden wordt opnieuw uitgevonden om er de toekomst van te maken. De evolutie gaat door. In elk opzicht anders. Gaat niet voor middelmatig ga alleen voor uitmuntend. In de jacks van Museum pas je voor iedere gelegenheid ook zakelijk. Ook deze collectie zit weer vol met nieuwe hightech details.

VALT MUSEUM U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Effio

Luxe, Chic, verfijnd anders.

 

Kwaliteit’s Sokken maar dan even anders dan usually fris kleurrijk en mode bewust.

Mason’s

Chino broeken met een fijne pasvorm.

 

De chino expert uit Italië. Broeken uitgevoerd in katoen en veel met een beetje stretch, altijd in diverse kleuren aanwezig, over het algemeen in een slanke pasvorm.

Peuterey

High-end made in Italy.

 

Peuterey streeft naar de perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en een eigentijds design. Daarbij multifunctioneel en veelzijdig, wat je ook doet wat je ook doet 24/7.

Gran Sasso

Gemak, kwaliteiten verfijning.

 

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.