MASON”S

Italiaans mode pantalons

Tijdens de jaren 70 is het Italiaanse merk Masons opgericht. Belangrijke speerpunten voor het merk zijn bescherming van het milieu, vrijheid voor iedereen en een duurzaam leven. De collectie is geïnspireerd op de militaire look in combinatie met een sterk Italiaanse ambachtelijke traditie. Daarbij is het kernpunt een collectie van de hoogste kwaliteit in zowel stijl als materialen te creëren.

Mason’s

Uitdagend en eenvoudig in ontwerp

Verschillende kleuren met een werkje een print of juist in het effen blaauw,wit of een andere kleur wij hebben een ruime collectie Mason’s in huis.

Loading...

MASON’S

Vrijheid, individualiteit en onafhankelijkheid

Mason’s is ontworpen voor de internationale consument die veel waarde hecht, aan kwaliteit, stijl en mode. Dat maakt Mason’s tot een uniek merk dat tevens de Italiaanse luxe belichaamt. Daarom past Mason’s ook zo goed bij van den Broekherenmode.

SFEERBEELDEN VAN MASON’S

MASON’S in detail

Mason’s

Kom langs en laat je verrassen.

Wij bij van van den Broek herenmode in Haarlem helpen jou graag bij het samenstellen van een persoonlijke outfit, voor zowel zakelijk, feestelijk en vrijetijd. Wij zijn de betere herenkledingzaak in Noord-Holland voor Haarlem en omgeving zoals Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Santpoort, Hoofddorp enz.

VALT MASON’S U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken