Lyle & Scott

Lyle & Scott

Tweede seizoen met weer een frisse nieuwe collectie voor ons van den Broekherenmode, het merk al bestaat zins 1874. De oprichters van Lyle & Scott waren de heren William Lyle en Walter Scott te Hawick in Scotland. Lyle & Scott was van oudsher vooral bekend als golfmerk, maar tegenwoordig hebben ze een uitgebreide mode collectie voor de moderne modebewuste man. Wij voeren van Lyle & Scott vooral Jacks, polo’s, sweaters, vesten en T-shirts zowel met lange als korte mouw. Ieder ontwerp wordt gesierd door de iconische gele adelaar.

Nieuw bij van den Broekherenmode

Simpliciteit in een mode merk.

Lyle & Scott

Lyle & Scott maakt casual kleding die door iedere modebewuste man te dragen is. Zo hebben wij verschillende truien, sweaters & vesten die door hun basic vormgeving in elke garderobe goed passen, maar ook aan de iconische polo’s voor heren van Lyle & Scott zit in de collectie.

Lyle & Scott

Ontwerpt kleding met veel liefde en oog voor detail.

Bij Lyle & Scott gaat het allemaal om veelzijdige Polo’s, sweaters en jacks deze klassieke kledingstukken die je thuis, op kantoor of in de kroeg draagt. De kleuren en designs zijn minimalistisch en smaakvol. Lyle & Scott staat voor superieure kwaliteit dat eisen ze van zich zelf. Tevens is het een merk dat zeer bewust met het milieu omgaat, daarom werken ze altijd op een manier waarbij duurzaamheid centraal staat. Ze proberen dit te bereikt door constant te innoveren op alle vlakken.

VALT JYLE & SCOTT U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

The Goodpeople

Jong, Subtiel anders.

 

Het streven naar grenzen is waar the Goodpeople continue mee gezich is.

Circolo 1901

Klasse, elegantie en kwaliteit.

 

Ben jij klaar om dit seizoen te starten? Stap ieder seizoen in met de juiste outfit keer op keer opnieuw. Probeer dan dit Italiaans modemerk eens!

Gran Sasso

Jong modische, mooi ontworpen.

 

Italiaanse verfijning qua style, pasvorm en kwaliteit. Truien, polo’s en vesten, meestal van zuiver katoen en of wol.

Olymp Signature

Gemak, kwaliteiten verfijning.

 

Olymp is mooi Olymp Signature is echt nog even mooier en toch ook zoals gebruikelijk bij Olymp echt strijk vrij. M.a.w. premium shirts maar dan met gemak.