JOHN MILLER

Jaren lang shirt traditie

Bied John Miller een geschikt shirt! De luxe John Miller shirts worden ontwikkeld vanuit een rijke Nederlandse shirttraditie en een eigen innovatieve visie. Naast stijlvolle dress biedt John Miller ook shirts met een modieus karakter waarbij veel aandacht is voor detailverwerking. John Miller heeft drie pasvormen: Regular / Tailorfit / Slimline: voor ieder wat wils.

John Miller

Kwaliteits-shirts in tailor fit of slim fit

Ook dit seizoen hebben we weer verschillende kleuren met een werkje, print of juist effen. De dit seizoen bestaat de hoofdmoot uit verschillende tinten blauw maar ook hebben we o.a. rosé en wit in de collectie. nieuw in deze collectie zijn de tricot shirts van John Miller.

Loading...

JOHN MILLER

Beste pasvorm en optimaal draagcomfort

Voor de shirts wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige doeken en materialen. Er wordt alleen genoegen genomen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort. Naast het criterium kwaliteit in de breedste zin van het woord, stelt John Miller in haar marktbenadering het element ‘service’ expliciet centraal. Een servicegerichte aanpak zorgt voor jarenlange relaties met leveranciers, klanten en consumenten.

SFEERBEELDEN VAN JOHN MILLER

John Miller in detail

JONM MILLER

Voor elk draagmoment

Je kunt zelfverzekerd en vol vertrouwen de deur uit omdat je er goed uit ziet en je comfortabel gekleed bent in een John Miller shirt. Dankzij de verschillende collecties kun je voor elk draagmoment een geschikt shirt kiezen. De designers van John Miller hebben zich voor voorjaar 2012 laten inspireren door de mooie details en frisse kleuraccenten uit warme oorden zoals Marrakech. Het thema van deze bijzondere collectie is Discovered Journey.

VALT JOHN MILLER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken