HILTL

De kwaliteits-pantalons!

Hiltl wilde nooit de grootste broeken producent worden, maar wel de aller beste en de firma is dit principe trouw gebleven vanaf het moment Fritz Hiltl het bedrijf oprichtte. Sinds 1955 heeft Hiltl niks anders geproduceerd dan pantalons, maar elke dag worden deze beter en meer innovatief met een passie voor vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat elke klant die een hiltl pantalon koopt het gevoel krijgt dat de pantalon speciaal voor hem op maat is gemaakt

Hiltl

Perfecte pasvorm en afwerking.

We zijn zeer trots op de perfecte pasvorm en de perfecte afwerking. Nieuwsgierig? Kom gauw langs bij Van Den Broek Herenmode en koop er een en ondervindt het zelf.

HILTL

Beste pasvorm en optimaal draagcomfort

Elke pantalon van Hiltl heeft de speciale kenmerken die alleen te vinden zijn in een op maat gemaakte pantalon. Zo is er speciaal aandacht besteedt aan de knopen, deze zijn door een speciale machine met een lang draad aan de stof bevestigd. Hierdoor kunnen de knopen niet losraken en voorkomt het dat de stof gaat trekken tijdens het dragen. Er is ook extra aandacht besteedt aan de knoopsgaten, de ritsen, de materialen en de naden.

SFEERBEELDEN VAN HILTL

Hiltl in detail

VALT HILTL U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken