Fynch Hatton

IT IS ALL ABOUT DEDICATION

Fynch-Hatton is beroemd om zijn uitstekende kwaliteit. Fynch-Hatton werkt alleen maar met duurzame milieuvriendelijke geproduceerde natuurlijke materialen, zoals langstapelig katoen uit Peru, exclusieve lamswol uit Australie en Mongoolse cashmere samen met linnen en zijde. Altijd in trendy kleuren met mode details.

Fynch Hatton

voorjaars- collectie functioneel en veelzijdig

De kleding van Fynch-Hatton is eenvoudig te combineren. Uit de collectie aan overhemden, polo’s v-hals truien zippers truien en vesten kan je zelf makkelijk en eenvoudig een goede set samenstellen, of het nu winter of zomer is..

Loading...

Fynch Hatton

Geïnspireerd op het leven van Denys Finch Hatton

De collectie is afgestemd op het leven van Denys Finch Hatton, hij was een telg uit een Engelse adellijke familie, jager op groot wild in de kolonie Brits-Oost-Afrika de Engelse avonturier bekend uit het boek Out of Africa. Finch Hatton was ook een voorstander van het reguleren van de jacht en het overgaan van schieten op wilde dieren, op het filmen en fotograferen ervan. Laat u ook inspireren door de vele mogelijkheden die Fynch Hatton u biedt

SFEERBEELDEN VAN FYNCH HATTON

Fynch Hatton in detail

Fynch Hatton

Voor elk draagmoment

Om de best mogelijke touch en typische Fynch-Hatton uitstraling voor het garen te krijgen heeft Fynch-Hatton een speciale afwerkingsproces ontwikkeld.
elke sweater is geproduceerd met gedetailleerde vakmanschap en hoog gekwalificeerd personeel, wat een zeer hoge kwaliteites garen geeft.
Elke trui in elke maat is met de hand gebreid. Niets wordt mechanisch geproduceerd noch gesneden of genaaid door machines. Ieder onderdeel wordt handmatig aan elkaar gezet.Resulteert in een perfecte pasvorm en sterke duurzame naden.
Fynch-Hatton verwerken alleen garens van de hoogste kwaliteitsnormen om de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende duurzaamheid van het product te geven.
Fynch-Hatton truien spreken voor zich met de zachte touch en onvergelijkbare sprekende kleuren

VALT JOHN MILLER U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken