Fromanteel

The Generations.

De generaties serie verwijst naar de zonen van de oprichter van Fromanteel. Ahasuerus Fromanteels zonen waren: Abraham, Ahasuerus junior en Johannes. Wie. Na jaren van studie en praktijk, uiteindelijk in hun vaders voetstappen traden en werden meester horlogemakers. Dank zij hun, de Fromanteel familie bleef één van Amsterdams voornaamste horlogemakers. The Generations series bestaat uit 21 verschillende horloges.

FROMANTEEL

 

ENRICHMENT THROUGH TRAVEL

THE WATCH IS THEREFORE A SYMBOL FOR THE ULTIMATE SUCCES:

Fromanteel

The Calendar Watch

The Globetrotter -serie’ bestaande uit The GMT en The Calendar. Het in Amsterdam gevestigde merk richt de zijn focus op de reizende man. Met deze horloges zet Fromanteel een flinke stap buiten de straat waar de eerdere serie juist op geinspireerd was.

In tegenstelling tot ‘De Amsterdamse serie’, waarvoor Fromanteel zijn inspiratie dicht bij huis vond, gaat deze serie op zoek naar een nieuwe horizon. Geïnspireerd door de geschiedenis van de oude klokkenmaker Ahasveros Fromanteel, is deze horloge serie geheel gewijd aan de reiziger, en zal zeker de naam Globetrotter eer aan doen.

SFEERBEELDEN VAN FROMANTEEL

Fromanteel in detail

Fromanteel

The Amsterdam

Amsterdam de meest bruisende stad van het land, waar je ondersteboven gefietst wordt door mensen die ontbijt en telefoneert opweg naar zijn of haar bestemming. Het is ook de stad waar het bijna onmogelijk is een straat te vinden zonder toerist, vanwege de rijke geschiedenis van de stad.

De Fromanteel designers ontwierpen de Amsterdam series als een eerbetoon aan de sprankelende geboorte stad van Fromanteel en weerspiegeld de schoonheid van de plaats waar het voor Fromanteel allemaal ooit begon. Bekijk de Amsterdam Chrono White II, de Amsterdam Nautique Blue en de Amsterdam Nautique White.