DIGEL

specialist in zakelijke kleding

Een internationaal modemerk met een innovatieve visie en een creatieve geest. De hoge normen van de dienst en duurzaamheid bepalen het handelen van Digel – dag in, dag uit. Digel richt zich op individualisten met een gevoel voor kwaliteit, voor wie het vertrouwen van stijl en betaalbare eigentijdse kleding voor elke gelegenheid van essentieel belang is.

DIGEL

Mode met een perfecte pasvorm

Digel heeft een scherp gevoel voor de laatste trend, ze voegen modieuze accenten toe en zijn altijd in harmonie met de tijd. De producten van Digel bieden hoge kwaliteit en maximaal draagcomfort tegen een aannemelijke prijs.

Loading...

DIGEL

Kwaliteit, functionaliteit en moderniteit

Er zijn vier doelen die de waarden van Digel en haar collecties weerspiegelen. Namelijk kwaliteit, functionaliteit, moderniteit en vertrouwen in stijl. Of het nu gaat om bescherming en extra functies of innovatieve materialen, Digel is altijd een stap vooruit. De criteria wordt bepaald door de klanten en de producten worden aangepast aan de behoeften van de klant. Digel biedt een verscheidenheid aan producten en garandeert dat klanten onberispelijk gekleed zijn te allen tijde voor elke gelegenheid.

SFEERBEELDEN VAN DIGEL

Digel in detail

DIGEL

Voor elk draagmoment

Je kunt zelfverzekerd en vol vertrouwen de deur uit omdat je er goed uit ziet en je comfortabel gekleed bent in een Digel kostuum of colbert. Dankzij de verschillende collecties kun je voor elk draagmoment een geschikte outfit vinden.

Loading...

VALT DIGEL U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken