Desoto

Desoto shirts

100% katoen Jersey

Desoto de jersey specialist van de wereld. als je voor maximaal comfort gaat en dat in combinatie met een stijlvolle stijl. de premium Jersey shirt kwaliteiten volgen je waar je ook heen gaat bij iedere beweging. Non-iron, comfortabel en strak gemodelleerd. De hoge elasticiteit en het uitzonderlijke ontwerp van deze Flex-Shirts garandeert een onbeperkte bewegingsvrijheid en daardoor ook een perfecte pasvorm.

Loading...

Desoto shirts

Unieke jersey van topkwaliteit.

Vanwege de speciaal ontwikkelde arm constructie en snit zonder naden van DESOTO bied dit model shirt de maximale bewegingsvrijheid met een optimale pasvorm en uitstekend draagcomfort. Als specialisten van overhemden en polo’s hecht Desoto veel waarde aan duurzaamheid. Alles wordt geproduceerd vrij van chemicaliën en Oeko-Tex® gecertificeerde stoffen uit Duitsland. De shirts zelf worden geproduceerd in Macedonië. Alles wordt dus binnen Europa gemaakt.

Desoto shirts

Pure verwennerij.

De shirts van Desoto zijn er voor de moderne man. Het fijne van deze shirts is dat je ze na het wassen niet hoeft te strijken. De overhemden zijn gemaakt van 100% jersey katoen en zijn behandeld zodat dat ze strijkvrij zijn en blijven. Omdat deze overhemden van 100% katoen gemaakt zijn en gebreid i.p.v. geweven voelt het shirt erg zacht en comfortabel aan. Pure verwennerij voor je huid!
Door de speciale verwerking van het textiel zijn de overhemden extra rekbaar (zonder elastaan). Dit zorgt er samen met de kreukvrije behandeling voor dat je shirt ook na intensief gebruik nog glad is. Als je een Desoto overhemd direct na het wassen op een hanger ophangt, dan kan je deze zonder hem te hoeven strijken zo weer aantrekken.

Desoto shirts

Recyclebaar en natuurvriendelijk.

VALT DESOTO U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken