Circolo 1901

Circolo 1901

Circolo 1901 gaat voor authenticiteit en originaliteit. Ze brengen een super moderne, gemakkelijke en comfortabele colbertjes. Jouw vaardigheid om stijl uit te stralen zonder dat je iets moet doen om dat te bewijzen. Met andere woorden een gemakkelijke outfit die je draagcomfort verhoogd op een manier die ongekend is.

Elastische tijd op een hoog draag niveau.

THE EASY JACKET

Circolo 1901

De essentie van Circolo 1901 is om jou te verassen met een geverfd en bedrukt, ultra ligt gebreid colbertje met unieke eigenschappen zoals comfort en pasvorm. De jasjes van Circolo 1901 vormen zich direct aan naar jouw lichaam, wie het draagt. Dit alles zorg zorgen voor een uniek en uitzonderlijk product.

Circolo 1901

De oprichter van Circolo 1901 is een Italiaanse textielindustrieel, Gennaro Dargenio is geboren in Barletta, een stad in het hart van Puglia. Met zijn dertig jaar ervaring in de modeproductieproces en voortdurende toewijding aan productontwikkeling en innovaties, is Gennaro zijn doel altijd geweest om historisch Italiaanse cultuurgoederen te transformeren door het gebruik van alternatieve materialen. Creativiteit, ervaring en innovatie zijn de ingrediƫnten van dit innovatieve, uitzonderlijke modeproduct. Ervaar het zelf en kom langs bij van den Broek Herenmode in haarlem.

Circolo 1901

Eenvoudig maar niet simpel. Circolo maakt van authentiek en origineel iets moderns, gemakkelijk en comfortabel’s op een uitzonderlijke manier. Met dit colbertje ben je je zelf en blijf je je zelf altijd. Beleef die ervaring zelf en kom langs bij ons, van den Broek herenmode de winkel bij uitstek om je zelf te verwennen.

Colbertjes super easy.

VALT CIRCOLO 1901 U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken

Tramarossa

Luxe, Chic, verfijnd Italiaans.

 

Ontstaan door studies tussen de klassiek Italiaanse kleermakers en denim producenten. zo is de allerbeste jeans ter wereld ontstaan.

The Goodpeople

Jong, subtiel, anders.

 

Het streven naar grenzen verleggen is waar The Goodpeople continue mee bezig.

Manuel Ritz

Klasse, elegantie en kwaliteit.

 

Ben jij klaar om dit seizoen te starten? Stap ieder seizoen in met de juiste outfit keer op keer opnieuw. Probeer dan dit Italiaans modemerk eens!

Desoto

Premium jersey shirts

 

Deze maximaal comfortabele shirt in combinatie met een stijlvolle stijl.
Non-iron, comfortabel en strak gemodeleerd.