CIRCLE OF GENTLEMEN

Exclusieve Shirts en Colberts van hoge kwaliteit

De exclusieve stoffen die Circle of Gentlmen gebruikt in hun Colberts en Shirts zijn van een superieure kwaliteit. De Overhemden worden gemaakt van de allerbeste langstapelige katoen waaronder Egyptisch katoen. Twee in elkaar gedraaide garens geeft een hogere kwaliteit, geheten 2-Ply. Two-ply garens geeft een stof meer stabiliteit, volume en duurzaamheid en is superieur aan single ply. Alle stoffen van Circle of Gentlemen zijn daarom ook Two-Play

Circle of gentlemen

voor mannen met stijl

In de colberts en overhemden van Circle of Gentlemen zie je er altijd verzorgd, netjes en stijlvol uit. Je kunt de kleding van Circle of Gentlemen zowel casual met een stoere jeans als chique met een nette pantalon dragen. In de verzorgde kleding van Circle of Gentlemen kom je altijd trendy en stijlvol voor de dag!

CIRCLE OF GENTLEMEN

Elegant en luxe voor alledag

Je kunt de shirts en blazers dragen naar je werk, naar feestjes, maar ook in je vrije tijd zie je er in de kleding van circle of gentlemen altijd stijlvol uit .Van den Broekherenmode in de Cronjéstraat in Haarlem heeft altijd een ruime collectie Circle of Gentlemen in de winkel op voorraad. Als van den Broekherenmode iets niet heeft, kunnen we ook altijd proberen het bij de leverancier te bestellen .

CIRCLE OF GENTLEMEN

In detail bekijken

BEVALT CIRCLE OF GENTLEMEN U?

Bekijk dan ook deze merken