Loading...

Bugatti

Van sportief, modern en of klassiek. Wat past het beste bij jouw!

Bugatti staat al sinds 1978 voor diversiteit en innovatie. Door het volgen van de traditie, maar toch ontwerpen te maken die modern en trendy zijn, weet Bugatti vitaliteit uit te stralen, ieder seizoen opnieuw, dit zorgt voor een internationaal succes ook bij van den Broek Herenmode in de Cronj├ęstraat loopt die modelabel al jaren met groot succes mee. Bugatti wordt gekenmerkt door een sportieve uitstraling met een klassiek tintje voor de moderne man. Wij hebben van Bugatti mode Jacks, Jassen, Pullovers met en zonder rits, vesten en overhemden.

Bugatti

Ook dit voorjaar weer met klasse en kwaliteit.

Ook dit seizoen heeft Vanguard weer een collectie gepresenteert die bruikbaar en veelzijdig is. Zoals altijd is alles weer motor-geïnspireerde. Verschillende texturen artworks en een unieke Teflon afwerking voor olie- en waterafstotendheid zijn de basis voor een perfecte combinatie van vorm, functie en stijl.

Loading...

Bugatti

Jassen & Jacks

Bugatti is een van de merken die al lang bij Van Den Broek Herenmode in de collectie zit. Wij bieden jacks, jassen, truien, vesten en shirts aan. Bugatti is vooral groot geworden met hun jassen en jacks colectie en zijn ze naar onze mening de sterkste in het segment. Bugatti beweegt zich in het midden segment van de markt. Je vind een goede collectie bij van den Broek Herenmode in de Generaal Cronjestraat in Haarlem.

SFEERBEELDEN

Bugatti in detail

VALT BUGATTI U IN DE SMAAK?

Bekijk dan ook deze merken