Maatshirt

“DESIGN YOUR OWN”

Naast het maatkostuum heb je bij ons ook de mogelijkheid om een maatshirt aan te laten meten. Een overhemd op maat gemaakt geeft een gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is, kan een standaard overhemd nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat overhemd daarbij heb je ook de keuze uit mooiste Italiaanse stoffen geleverd door één van de beste stoffenleverancier ter wereld, Thomas Mason. Een maatoverhemd gaat bij ons vanaf € 99,-

Shirt details

Knoop op stift

Doordat de knoop met de hand verhoogt is aangebracht sluit het shirt mooier. Bijkomend voordeel is dat de knoop vaster op het shirt komt te staan waardoor deze minder snel loskomen.

Knoopschat

Een mooi vol knoopschat geeft een luxe uitstraling aan het shirt.

Schouderstuk

Schouderstuk in 2 delen dit jukstuk, zoals dit deel genoemd wordt, ligt iets verdraait in de stof. Door de aangepaste draadrichting komt er meer rek in de stof. Dit leidt tot meer comfort in het shirt.

Driehoekje

Dit driehoekje geeft extra versteviging aan de zijnaad en gaat het uitscheuren van het voor en achterpand tegen.

GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak.

Laat je shirt speciaal voor jouw maken precies zoals jij dat wilt voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt.

Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Shirt op maat

“Made With Care For You”

Het shirt wordt bij jou aangemeten doormiddel van een pasmodel of met bodymeasuerment. Meten aan de hand van een pasmodel gebeurt met een shirt die het meest in de buurt komt van hoe het shirt zou moeten zitten. Aan de hand daarvan worden er aanpassingen gedaan, zodat het shirt 100% comfortabel zit en jij weet hoe dat voelt. Bij op het lichaam opgemeten kan je het nog preciseer op jouw lichaam afstemmen. Na het opmeten gaan we verder met het styleren van het shirt, de mogelijkheden zijn, zoals je mag verwachten bij van den Broek Herenmode, eindeloos. Je hebt keuzen uit tientallen boorden en manchetten. Knopen in allerlei kleuren en diktes, ook kan je aanpassingen doorvoeren in stiksel, kleur, design, knooplijst wel of geen borst zak enz. . Na dit alles worden je gegevens veilig opgeslagen in ons systeem en doorgestuurd naar de fabrikant. Dan duurt het tussen de 3 en de 5 weken kun je het shirt bij ons ophalen. Al je maat gegevens worden bewaard en bij de volgende aanschaf hoef je in principe alleen een nieuw stofje uit te zoeken en eventueel het design aan te passen.

Een maatshirt ook iets voor jou!

Vanzelf sprekend is ieder detail aan te passen naar jou wensen!

0
Verschillende Stoffen
0
Model opties
0
Verschillende kragen
0
Pasvorm aanpassingen

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1300.- euro

Smoking

Luxe, Chique, anders

Smoking, Dinner Jacket of alleen een los smoking jasje de mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant!

Schoenen

De dag van je leven.

Bij een trouwkostuum die niemand heeft past uiteraard een Miotinto schoen in jouw kleur je kunt uit veel kleuren kiezen of stel je eigen kleur samen alles kan!

Trouwkostuum opmaat

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!