Maat kostuum Stap voor stap

Selecteer jouw stof

Wij bieden een uitgebreid scala aan uni, Ruiten, strepen en printen in een zeer breed kleuren palet. Van traditioneel wol tot aan exclusieve mengingen met o.a. zijde, mohair of kasjmier.

Maat opmeten

Met 105 mogelijke punten van veranderingen in ons basis patroon en nog eens 48 als het gaat over het shirt’s, hebben wij veel mogelijk heden om je zorgvuldig op te meten, uiteraard afgestemd naar jouw wensen (superslim, slim, regular) Met als resultaat! De perfecte pasvorm, natuurlijk en optimaal draagcomfort.

Draag met plezier

Zakelijk, bruiloft, feest, of gewoon zomaar.

Met de geruststelling wetende dat jij er op je aller best uitziet. Je kan met een gerust hart genieten van de momenten die er toe doen.

Bestelling

Ready, set, go!

Voor dat je het weet, is het besluitvormings-proces voorbij, verwelkomen we je terug om je opmaat gemaakte kleren te passen om er zeker van te zijn dat alles geheel naar jou tevredenheid is. Mocht er onverhoopt iets nog niet geheel naar wens zijn, lossen wij dat zo snel mogelijk voor je op.

Vragen?

Wij hebben antwoorden.

Ik ben geïnteresseerd in een opmaat gemaakt kostuum, moet ik daar een afspraak voor maken?

Je bent van vanzelfsprekend altijd welkom om zo langs te komen, maak je vooraf een afspraak geeft dat ons de tijd en ruimt om te plannen zodat we alle tijd en aandacht voor jou hebben.

Hoe lang duurt het totdat mijn bestelling klaar is?

het duurt gemiddeld tussen de 4 en 5 weken, niet inbegrepen een extra week voor kleine aanpassingen. Maar als het om een bruiloft gaat is verstandig 3 maanden voor de grote dag, voor de zekerheid.

Wat kost een opmaat gemaakt kostuum?

Een maatkostuum begint bij ons vanaf 429.- Euro en loopt tot High-end. Wij hebben voor iedereen genoeg keuzen. Natuurlijk, de prijs van jou kostuum hangt geheel af van de keuzen van je stof,de maak wijzen en enkele andere designopties zoals fantasie voering, anders gekleurde knoopsgaten ect.

GEÏNTERESSEERD?

Of wil je nog meer weten!

Heb je iets gezien waar je geïnteresseerd in bent of wil je meer weten, we horen het graag van je. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of kom langs in de winkel, wij helpen graag.

Terug naar maatkostuum