Maatkleding

‘DESIGNED BY YOU!’

Het verschil zit in de details: de stofkwaliteit, het dessin,de voering, Verrassende stiksels, bijzondere knopen…… Van Den Broek CustomMade: maatpakken en -shirts naar eigen ontwerp. Wij helpen u graag bij het creëren van een elegante pasvorm en een stijlvol, eigentijds design dat bij u past. U heeft al een kostuum helemaal op uw lichaam aangemeten voor € 409,-. U heeft keuze uit meerdere stofkwaliteiten vanaf super 80 tot super 170. Ook is de maakwijze (lees draagcomfort) door u zelf te bepalen. Zo kunt u o.a. kiezen uit Semi Traditioneel, Traditioneel, Full canvas, Handmade en Unconstructed, Uiteraard kunt u ook bij ons u shirts, zowel dress als casual, op maat laten maken. Hier maken wij gebruik van de beste wever die er is, Thomas Mason. U heeft al een maatshirt vanaf € 99,-. De ambachtelijk vervaardigde pakken van Italiaanse kwaliteitsstoffen o.a. Loro piana en Ariston garanderen optimaal draagcomfort. Ervaar de luxe van puur maatwerk en u wilt zeker niet anders meer. Uw ontwerp is binnen drie tot vijf weken pasklaar.

Maat Colbert

Geïnteresseerd?

Klik hier

Maat Kostuum

Geïnteresseerd?

Klik hier

Maat Smoking

Geïnteresseerd?

Klik hier

Trouw kostuum

Geïnteresseerd?

Klik hier

Maatkostuum en Maatcolbert

 

Wat je maat en lichaamsbouw ook is, maatwerk is er voor iedereen van groot tot klein, ook voor jou!

De keuze voor een maatkostuum neem je weloverwogen maar de rede kan verschillend zijn. Een speciale aangelegenheid bv een bruiloft, sollicitatie of een feest. Een uniek moment, je gaat trouwen. Of gewoon voor je werk. Wat de rede ook is je kleding is een uitdrukking van je voorkomen. Een strak getailleerd op maat gemaakt kostuum accentueert een bewuste en standvastige houding, maar heb je liever een ruimvallend maatkostuum de keuze is geheel aan jou. Alles kan voor ieder postuur. Een opmaat gemaakt pak of Colbert wordt vaak gezien als luxe, als je onze prijzen ziet is het voor bijna iedereen weggelegd om deze luxe te kunnen ervaren. Alle collecties, Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade worden op een ambachtelijke maakwijze vervaardigt, volgens een traditioneel Italiaans concept. Dat betekent dat het patroon van een colbertje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgen en ‘op het lichaam’ worden gedragen wat een zeer comfortabel draag comfort geeft en ook nog eens zeer chique uitstraling. Tevens werken wij uitsluitend met Italiaanse stoffen die een natuurlijke, zachte en soepele eigenschappen hebben en licht in gewicht zijn.

Maatshirt

 

Ook een Shirt op maat is voor elk postuur. Ook hier geld weer van groot tot klein.


Naast het maatkostuum heb je bij ons ook de mogelijkheid om een maatshirt aan te laten meten. Een overhemd op maat gemaakt geeft een gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is, kan een standaard overhemd nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat overhemd daarbij heb je ook de keuze uit mooiste Italiaanse stoffen geleverd door één van de beste stoffenleverancier ter wereld, Thomas Mason. Een maatoverhemd gaat bij ons vanaf € 99,-

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1800.- euro

Smoking

Luxe, Chique, anders

Smoking, Dinner Jacket of alleen een los smoking jasje de mogelijkheden zijn eindeloos van klassiek tot extravagant!

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp eenvoudig tot in de kleinste detail jou shirt ook de pasvorm kan je geheel aanpassen in jou eigen stijl.

Trouwkostuum opmaat

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!

Loading...