Smoking op maat

Dress to impress!

Vanzelf sprekend heeft Van den Broek Herenmode ook smokings geheel opmaat gemaakt speciaal voor jou. Wij zijn het adres voor maatkleding in Haarlem wij bestaan al meer dan 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al minimaal 25 jaar bij ons. Een opmaat gemaakte smoking zit superieur en uitermate comfortabel. Uiteraard adviseren wij je ook op maat. Alle collecties, Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade kennen een ambachtelijke maakwijze, volgens een traditioneel Italiaanse concept. Dat betekent dat het patroon van een colbertje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgen en ‘op het lichaam’ worden gedragen wat een zeer comfortabel draag comfort geeft en ook nog eens zeer chique uitstraling. Tevens werken wij uitsluitend met Italiaanse stoffen die een natuurlijke, zachte en soepele eigenschappen hebben en licht in gewicht zijn. Naast een goed patroon, model en stof voor de buitenzijde is het binnenwerk -net als bij mensen- van groot belang. De maakwijze, en daarnaast de stof, bepalen derhalve ook de prijs en het draagcomfort.

Maakwijze

Wat zijn de verschillen

KLIK HIER

Werkwijze

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Bekijk onder staande voorbeelden.

Klik er op voor details. Uiteraard ben je vrij om ieder detail en model naar jou stijl en idee aan te passen.

Een maatkostuum ook voor jou!

Ieder detail is aan te passen naar jou wensen!

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1300.- euro

Schoenen

Speciaal voor jouw gekleurd!

Bij een smoking die niemand heeft past uiteraard een Miotinto schoen in jouw kleur. Je kunt uit veel kleuren kiezen of stel je eigen kleur samen alles kan!

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp eenvoudig tot in de kleinste detail jou shirt ook de pasvorm kan je geheel aanpassen in jou eigen stijl.

Trouwkostuum opmaat

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!

Loading...