Maat smoking

Maatsmoking

“DRESS TO IMPRESS!”

Net zoals je een kostuum op maat kunt laten maken behoort een maatsmoking tot de mogelijkheden. Wij zijn het adres voor maatkleding in Haarlem en bestaan al meer dan 80 jaar, al onze tailors zijn zeer ervaren en werken al jaren bij ons. Niet alleen voor een standaard smoking ook voor iets speciaals kom je naar van den Broek herenmode. Een opmaat gemaakte smoking zit superieur en uitermate comfortabel. Uiteraard adviseren wij je ook op maat.

Maakwijze

Wat zijn de verschillen

KLIK HIER

Werkwijze

Wat kan je verwachten!

KLIK HIER

Smoking op maat

“Made With Care For You”

Een opmaat gemaakte smoking kan ook op diverse manieren gemaakt worden je hebt de keuzen uit Semi traditioneel, Traditioneel, Full canvas en Handmade en worden allemaal volgens de ambachtelijke manier gemaakt dit alles volgens het traditioneel Italiaanse concept. Dat betekent dat het patroon van het smoking jasje de natuurlijke lijnen van het lichaam volgt. Wat op het lichaam gedragen heet, dit geeft een zeer comfortabel draag comfort en geeft een zeer chique uitstraling. Alle stof waar je uit kunt kiezen zijn uitsluitend van Italiaanse makelij die hebben van nature een zachte en soepele eigenschappen. Tevens zijn ze licht in gewicht. Naast een goed patroon, model en stof voor de buitenzijde is het binnenwerk van groot belang, daarom bepaalt niet alleen de stof maar ook de maakwijze.

GEÏNTERESSEERD?

Maak een afspraak.

Laat je smoking speciaal voor jouw maken precies zoals jij dat wilt voor je bruiloft, zakelijk of gewoon zomaar, wat voor pasvorm je ook zoekt van superslim tot extra ruim jij bepaalt.

Heb je vragen, we horen het graag van je. Of maak een inmeet afspraak.

Contactgegevens

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (optie)

Aanvullende informatie/vragen

Datum (optie) Op maandag vanaf 13.00 uur en alleen op de laatste zondag van de maand

      Gewenste aanvangstijd (optie)

Maatkostuum

Design je eigen kostuum

Niks zit beter dan een kostuum opmaat ontworpen door jou! voor de prijs hoef je het niet meer te laten! Vanaf 409.- oplopend naar 1300.- euro

Schoenen

Speciaal voor jouw gekleurd!

Bij een smoking die niemand heeft past uiteraard een Miotinto schoen in jouw kleur. Je kunt uit veel kleuren kiezen of stel je eigen kleur samen alles kan!

Maat shirt

Ontwerp je eigen Shirt.

Ontwerp eenvoudig tot in de kleinste detail jou shirt ook de pasvorm kan je geheel aanpassen in jou eigen stijl.

Trouwkostuum opmaat

De dag van je leven.

Wil je een trouwkostuum die niemand anders heeft met een pasvorm speciaal voor jou gemaakt, dan is een maatpak misschien iets voor jou!